Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Cetățeni din Totoi, supărați că nu li se asfaltează drumurile. Spun că primarul din Sântimbru nu face nimic în sat, pentru că nu l-au votat

Publicat

14813589_10208861527673139_260864448_n2Primarul comunei Sântimbru nu vrea să asfalteze localitatea Totoi pe motiv că locuitorii nu l-au votat, potrivit unui cetățean care ne-a sesizat cu privire la starea deplorabilă în care se află drumurile din comună. Acesta spune că a încercat să rezolve problema și la Consiliul Județean Alba, însă a fost îndrumat tot spre primăria comunei. 

„Marea mea supărare și dezamăgire este următoarea: localitatea Totoi aparține de comuna Sântimbru, care include: Coșlariu, Galtiu, Sântimbru, Sântimbru Fabrică, Totoi și Dumitra.

Dar localitatea Totoi arată în ultimul hal, în sensul că d-nul Popa Ioan Iancu, de când este dumnealui primar și anume de 26 de ani, își cam bate joc de locuitorii acestui sat. De 26 de ani, localitatea Totoi nu a văzut și nu știe ce e acela asfalt. Drumurile din sat nu sunt asfaltate, ne amăgește din când în când cu niște piatră și aia împrăștiată pe drum cu chiu cu vai. Deci problema nu este de acum, nici de 5 ani, este de 26 de ani. Singurul asfalt care este și străbate câteva sute de metri în sat este acela din DJ 107, asfaltat bineînțeles de Consiliul Județean.

Acum câteva luni, tot așa am trimis un mail d-lui Ion Dumitrel, cu poze, să vadă situația din localitate, iar răspunsul lui a fost că drumul aparține de Consiliul Local Sântimbru și este datoria d-lui primar… Ok, și dacă d-nul primar nu face nimic, chiar nu există nici o rezolvare?

Dacă o să treceți cumva prin celelalte localități – Coșlariu, Galtiu etc. – o să vedeți că acolo e altă imagine a satului, asfaltat, trotuare făcute frumos, spații de joacă pentru copii, terenuri de fotbal etc.

În Totoi de ce nu se face nimic? Un răspuns care îmi vine în minte sunt chiar vorbele d-lui Popa Ioan Iancu: <Totoiul nu m-a mai votat, de ce să fac ceva în Totoi>?

Sunt multe de zis dar mă opresc aici, m-aş bucura să se remedieze ceva, pentru noi, generația tânără, care am ales încă să nu plecăm din țară, pentru ceilalți, care locuiesc în acest sat și pentru că nu e normal ca un sat la 8 km de Alba Iulia în anul 2016 să arate în halul acesta!”, spune cititorul Alba24.

Dacă surprindeți situații sau evenimente pe care le considerați de interes pentru comunitate, așteptăm informații și imagini pe Știrea Ta pe Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Hulea Marius

    joi, 27.10.2016 at 23:05

    Vreau sa fiu scurt si la obiect … in primavara/ vara anului 2016 au avut loc alegeri de primar … la TOTOI primarul Popa a avut 176 de voturi … contracanditatul a avut 35 ! deci clar cetateanul PSD minte cand spune ca replica primarului a fost : totoiul nu mo votat !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax