|

UPDATE InfoTrafic: FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24. Circulaţie îngreunată pe DN1, între Sebeș și Alba Iulia, dar şi la Teiuş. Se circulă în coloană, din cauza traficului intens

13932076_1717003315205371_554558835_oDin nou aglomerație și circulație îngreunată pe Drumul Național 1. Vineri, în jurul orei 13.30, cititorii Alba24 ne-au semnalat faptul că între Sebeș și Alba Iulia se circula în coloană, cu viteză redusă. Aceeaşi situaţie era şi pentru şoferii care circulau dinspre Teiuş spre Alba Iulia.

Problemele din trafic continuă să testeze răbdarea şoferilor şi la începutul minivacanţei de Sfânta Maria. Dacă în ultimele săptămâni a fost circulaţie de calvar pe DN1, şi dinspre Sibiu şi dinspre Cluj, dar şi pe autostradă, până la Cunţa, situaţia pare să nu se fi schimbat nici în acest weekend.

Din datele IPJ Alba, cauza circulaţiei îngreunate este numărul mare de maşini în trafic, nefiind semnalate, până la ora 13.45, evenimente rutiere în zonă.

Prin urmare, cei care circulă pe DN1, în zonele semnalate, trebuie să ţină cont că este posibil să parcurgă distanţele într-un timp mult mai mare faţă de „calculul” iniţial.

UPDATE: La ora 15.00, Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române a transmis că, din cauza numărului foarte mare de autoturisme, circulația rutieră pe DN1  Sebeș – Aiud se desfășura îngreunat, iar pe anumite tronsoane în coloană.

Recomandăm participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă şi celor care încheie coloanele  de autovehicule să pună în funcţiune luminile de avarie.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=510908avatar Publicat de pe 12 august 2016 şi actualizat pe 12 august 2016.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “UPDATE InfoTrafic: FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24. Circulaţie îngreunată pe DN1, între Sebeș și Alba Iulia, dar şi la Teiuş. Se circulă în coloană, din cauza traficului intens”

 1. rusan cristina
  avatar

  Asa se circular in fiecare zi, nu inteleg de ce va mirati acum.

 2. Azi la ora 19 spre Sibiu prin zona Lancram nu se mai circula deloc . Drumul e complet blocat . Am facut 1 km intr-o ora si 25 de minute.

 3. Intre Teius si Alba se circula fff incet, dezamagitor…, care este motivul?

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
 • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
 • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
 • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
 • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI