|

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina de teren parcată pe trotuar, printre pietoni, la Alba Iulia

20180232Încă un exemplu de parcare cel puţin neinspirată a fost adusă în atenţie de un cititor Alba24. Cazul a fost surprins în imagini, luni, 17 iulie, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia.

Poate avea de făcut cumpărături urgente, ori rezolvată o tranzacţie ce nu m ai suferea amânare sau şoferul nu este din oraş şi nu a fost atent că este o zonă restricţionată pentru parcare pe trotuar, însă indiferent de scuza pe care i-o putem oferi, nu a trecut de „vigilenţa” participanţilor la trafic, ce au sesizat alegerea nu prea inspirată de a se „cocoţa” pe spaţiul rezervat pietonilor.

Chiar dacă trecătorii aveau loc să se strecoare pe lângă automobil, cei care circulau cu cărucioare pentru copii poate nu aveau aceeaşi posibilitate.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583949avatar Publicat de pe 17 iulie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina de teren parcată pe trotuar, printre pietoni, la Alba Iulia”

 1. Apocalipsa lui Rika
  avatar

  si politia locala doarme in birou pe banii nostri ! in alba nici o data politia locala nu isi face treaba !

 2. Atata timp cat toti admirati,faceti poze si injurati…este degeaba.Puneti mana si sunati la politia locala,vin destul de repede la sesizari.O amenda la nimeni nu i place!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • rusinea: Biserica va purta o mare vina multi de acum inainte, pentru ca da dovada de clementa cu poponarii in fusta...
 • corect: Corect !!!
 • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
 • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
 • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!

Adăugate recent

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI