Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina la aruncat deşeuri din construcţii, în natură, la Oarda de Sus

Publicat

19883853 Încă un caz în care deşeuri sunt „depozitate” la întâmplare a fost sesizat, de data aceasta la Oarda de Sus. Imagini o camionetă din care erau aruncate materiale de construcţii, pe marginea drumului, pe spaţiul verde au fost surprinse de o localnică.

Potrivit cititoarei Alba24, maşina a mai fost văzută în aceeaşi situaţie, de mai multe ori.

“Câtă lipsă de educație și de bun simț trebuie să ai ca să faci ceea ce a făcut individul care a condus mașina din imagine? Locația: Oarda de Sus, în apropierea bisericii, astăzi 6.07.2017 ora 11.00. Individul circula cu o viteză nebună, pe drum neasfaltat, ridică un nor de praf în urma lui și descarcă camioneta plină de moloz în natură… se urcă liniștit în camionetă și demarează… NU este prima dată când se întâmplă acest lucru în aceeași zonă, nimeni nu ia atitudine”, a transmis cititoarea Alba24.

Pentru depozitarea deşeurilor, fie ele menajere ori industriale, Poliţia Locală dă amenzi în cuantum de 400 de lei. În cazul în care se constată că a fost şi poluat mediul, sancţiunile sunt mai dure.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax