Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Cum se circulă pe drumul dintre Poiana Galdei şi Tecşeşti. „Este dezastru…”

Publicat

IMG-20170717-WA0007 Starea drumului între Poiana Galdei şi Tecşeşti este adusă în atenţia autorităţilor, de un cititor Alba24. Acesta aminteşte că pe un tronson din acest drum se circulă foarte greu.

„Aduc lemne de la Tecşeşti până la Poiana Galdei. Acolo le descarcă pe Scania, pentru că nu mai pot merge cu ele. Şi dacă mai şi plouă, este dezastru şi pentru maşinile mici”, spune cititorul Alba24.

Acesta a transmis imagini cu starea drumului din zonă, despre care spune că are 7 kilometri, iar pe o porţiune de 2 kilometri se circulă foarte greu.

Mai este o variantă de acces între cele două localităţi, însă cititorul precizează că este distanţa mai mare.

Reamintim că în zona Tecşeşti (comuna Întregalde) şi Răicani (Galda de Jos), drumul a fost blocat de aluviuni după inundaţii, în iunie, iar autorităţile au fost nevoite să intervină, pentru reparaţii.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Reparaţii după „potop”. Lucrări la Tecşeşti şi Răicani, unde drumul a fost blocat cu aluviuni, după inundaţii

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax