|

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Cum se circulă pe drumul dintre Poiana Galdei şi Tecşeşti. „Este dezastru…”

IMG-20170717-WA0007Starea drumului între Poiana Galdei şi Tecşeşti este adusă în atenţia autorităţilor, de un cititor Alba24. Acesta aminteşte că pe un tronson din acest drum se circulă foarte greu.

„Aduc lemne de la Tecşeşti până la Poiana Galdei. Acolo le descarcă pe Scania, pentru că nu mai pot merge cu ele. Şi dacă mai şi plouă, este dezastru şi pentru maşinile mici”, spune cititorul Alba24.

Acesta a transmis imagini cu starea drumului din zonă, despre care spune că are 7 kilometri, iar pe o porţiune de 2 kilometri se circulă foarte greu.

Mai este o variantă de acces între cele două localităţi, însă cititorul precizează că este distanţa mai mare.

Reamintim că în zona Tecşeşti (comuna Întregalde) şi Răicani (Galda de Jos), drumul a fost blocat de aluviuni după inundaţii, în iunie, iar autorităţile au fost nevoite să intervină, pentru reparaţii.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Reparaţii după „potop”. Lucrări la Tecşeşti şi Răicani, unde drumul a fost blocat cu aluviuni, după inundaţii

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583968avatar Publicat de pe 17 iulie 2017 şi actualizat pe 17 iulie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!
  • Arpi: Si eu cand incercam sa le explic autoritatilor locale ca nu e bine sa inchida poligonul de tir cu arcul pentru...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI