Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Deszăpezire „în zadar” la Alba Iulia. Trotuare curăţite de localnici, acoperite cu zăpada aruncată de utilaje, de pe drum

Publicat

dezapezire-1 Modul în care se face deszăpezirea în municipiul Alba Iulia provoacă din nou nemulțumirea cetățenilor. De această, dată un cititor Alba24 reclamă faptul că, după ce a curățat trotuarul din fața locuinței situate pe Calea Moților, utilajele au umplut din nou trotuarul de zăpadă.

„După ninsorile din ultimele zile, în fiecare zi și de mai multe ori pe zi am curățat sistematic zăpada de pe strada Calea Moților din Alba Iulia unde locuiesc, acest lucru fiind făcut și de restul vecinilor. Stupoarea intervine în fiecare dimineață când ies din curte și observ că zăpada curățată de noi era depusă din nou pe trotuare de plugurile care trec pe stradă.

Ne jucăm cu nervii proprietarilor și lucrul făcut în zadar, iar unii au și plătit diferite persoane pentru a-i ajuta la deszăpezire. Oare cine îi poate trage la răspundere pe cei care mai mult ne încurcă decât ne ajută”, a transmis un cititor Alba24.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, proprietarii imobilelor situate pe Bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia s-au trezit cu fațadele clădirilor acoperite de zăpadă, sare și noroi, după ce utilajele de deszăpezire au trecut pe stradă.

Citește și (UPDATE) FOTO ȘTIREA TA: „Polaris face mai multă mizerie decât curățenie”. Casele de pe o stradă din Alba Iulia, stropite cu noroi de utilajele de deszăpezire

„Pe vremea Salprestului veneau și încărcau zăpada din stradă și o transportau în afara municipiului”, a mai transmis cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rika fara frica

    vineri, 13.01.2017 at 14:52

    Primaria nu face nimica ? asteapta hava sa topeasca soarele zapada ? demisia hava !

  2. A.D.

    sâmbătă, 14.01.2017 at 00:42

    Localnicii curata trotuarele de zapada pentru a evita amenda …si arunca zapada exact in drum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax