|

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Din categoria “Nesimţirea la români”. A blocat patru maşini, într-o parcare

parcat 1Încă un caz de parcare cu tupeu la Alba Iulia a fost sesizat, de data aceasta pe reţeaua de socializare. Un autoturism Logan a fost surprins în imagini, staţionat în dreptul unei parcări şi blocând ieşirea altor patru maşini.

Cel care a sesizat cazul şi-a exprimat nemulţumirea, atrăgând atenţia nu doar aspura parcării ilegale, ci şi a faptului că șoferul respectiv nu a lăsat vreun bilet cu date de contact, pentru cazri de urgență în care posesorii autoturismelor blocate trebuiau să își folosească mașinile.

“Din categoria „Nesimtirea la români” … azi avem un nou episod. (…), se pare că şi personajul care a condus acest Logan are probleme mari cu bunul simţ. Probabil l-o fi pierdut în remorca de transportat porci remorcată de Logan. Personajul în cauză nu doar că a parcat neregulamentar, ci a şi blocat alte vreo 4 (patru!!) maşini. Nu a pus maşina pe avarii sau să fi pus un bileţel în geamul maşinii cu textul: „Mă scuzaţi că v-am blocat maşinile. Dacă vreţi să ieşiţi, vă rog să mă sunaţi la numărul de telefon … şi vin cât pot de repede. Mulţumesc”. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă vreunul dintre posesorii maşinilor blocate ar fi avut vreo urgenţă. Doamne fereşte! Să fi fost nevoiţi să meargă de urgenţă la spital ori ceva de genul acesta. Sincer, chiar mă întreb: cum pot fi, domnule, unii chiar aşa de nesimţiţi?! Pe bune, cum?!”, a fost mesajul postat pe Facebook de către un albaiulian.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=535824avatar Publicat de pe 3 decembrie 2016 şi actualizat pe 4 decembrie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...
  • Tara lui Papura Voda: Tristul adevar!
  • pop adrian: BRAVO!!!! TOTI SUNT PSD cu siguranta.
  • Dan: Nu zice nimeni ca nu trebuie, dar spre schit sunt parcari goale, jmecherii insa nu pot merge 20-30 de metri pe...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI