Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Drumul dintr-un sat din comuna Șona, în „paragină”. Strada principală, „asfaltată” cu noroi

Publicat

10801676_852658744755256_7723192672587273626_n Strada principală din satul Sânmiclăuș, comuna Șona arată mai degrabă ca un teren arabil, în unele locuri fără bordură pe unde copiii și oamenii pot circula. Un cititor Alba24 a trimis fotografii cu strada principală, pe care spune el administrația locală din Șona „nu o bagă în seamă”. Acesta ne-a scris că anul trecut au fost finalizate lucrările la rețeaua de canalizare, iar drumul a fost lăsat în „paragină”.

În satul Sânmiclăuș, standardele europene, cel puțin din punct de vedere al asfaltării drumului mai au de așteptat. Un cititor Alba24 ne-a trimis fotografii cu strada principală din localitate care spune el „arată groaznic, iar dimineața când copiii merg la școală și oamenii la servici nu știu pe unde să mai calce să nu intre în noroi”.

Din fotografiile surprinse se poate vedea că pe drum singura scăpare sunt trotuarele de lângă case, și acestea înguste, iar pe stradă se poate umbla numai cu încălțăminte „specială”, mai exact cu cizme de gumă.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax