Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Fântâna arteziană din Parcul Unirii de la Alba Iulia, din nou loc public de scăldat

Publicat

20180437 A ieşit soarele dintre nori şi s-a mai încălzit vremea după răcoarea din weekend, la Alba Iulia, aşa că fântâna arteziană din Parcul Unirii a devenit din nou punct de atracţie şi piscină publică, fără taxă de intrare.

O cititoare Alba24 a surprins în imagini două tinere care se scăldau de zor în apa albastră a amenajării menite doar de decor, din zona de plimbare pentru albaiulieni şi turişti, aproape de Cetatea Alba Carolina.

Scena a fost fotografiată în jurul orei 19.00, luni, la o plimbare de seară.

„S-au întors sirenele”, a fost observaţia cititoarei Alba24.

Vezi şi FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Una dintre sirenele din fântâna arteziană s-a întors pregătită! La costum de baie și cu toată familia!

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: ”Ca o apă cristalină”, varianta caniculară de la Alba Iulia. Două fete înfierbântate s-au îmbăiat în fântâna arteziană!

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax