Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Gunoaie neridicate în mai multe cartiere din Alba Iulia. ”Polaris” nu mai ia deșeurile, dacă asociațiile de locatari nu plătesc

Publicat

gunoi in tolstoi Gunoaiele din mai multe cartiere ale municipiului Alba Iulia au rămas neridicate, vineri, cantitatea de deșeuri depășind cu mult capacitatea containerelor. Mai mulți locuitori ai orașului ne-au trimis poze din zona cartierului Tolstoi, de pe stăzile Plogonului și Alexandru cel Bun. ”A intrat Polaris în grevă?” s-a întrebat unul dintre aceștia. Problema gunoailor care depășesc capacitatea containerelor a devenit o adevărată problemă în Alba Iulia. 

De cealaltă parte, reprezentanții furnizorului de salubritate ”Polaris” au avertizat de mai multe ori că gunoiul nu este și nici nu va mai fi ridicat în situațiile în care asociațiile de locatari nu își plătesc facturile și au întârzieri foarte mari.

O situație complicată, care va trebui mediată într-un fel sau altul de Primăria Alba Iulia, în condițiile în care au de suferit și cetățenii care își plătesc la timp cheltuielile către asociația de care aparțin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    vineri, 01.09.2017 at 23:13

    Foarte bine ! sa fie cat mai multe gunoaie , primul gunoi pe care lati votat e hava , si al 2 lea e dumitrel … ei o facut ca salpresul sa plece si sa vina polaris , si acum sa fie factura de 4 ori mai scumpa si va lasa si gunoi !

    Sa va bucurati de gunoi si votati in continuare hava casa va dea rahat !

  2. Florin

    sâmbătă, 02.09.2017 at 07:00

    Pai, sa plateasca primaria si CJ ca tot au buget sa acopere salariile nejustificat de mari la un nr de angajati supradimensionat. Plata gunoiului s-a marit mai mult decat dubu pana acum. Sa plateasca cine aproba majorarile.

  3. Apocalipsa lui Rika

    sâmbătă, 02.09.2017 at 16:19

    guralivul de florin roman si mosu hava cu dumitrel ce mint in continu publicul cand vor spune adevarul ca ei sunt pe langa politica si stiu sa fure banii publici si sa ii inparte cu mafia !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax