Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Indicatoare rutiere „la ananghie”, pe o stradă din Alba Iulia. Cum sunt atenţionaţi şoferii

Publicat

15320437_412036142520536_310258371_nÎntr-o zonă de obicei intens circulată din Alba Iulia, indicatoarele rutiere par a fi „la ananghie”. Situaţia a fost sesizată de o cititoare Alba24 care ne-a transmis şi imagini. Cel mai probabil, indicatoarele au fost „relocate” după un accident.

În fotografii se poate vedea un indicator de „oprire interzisă” ce stă să cadă şi altul, pentru „trecere de pietoni”, pus direct pe trotuar şi sprijinit de o piatră.

O situaţie temporară, desigur, dar „la vedere”, pentru că trecerea respectivă de pietoni este vizavi de staţia de salvare, respectiv Calea Moţilor, aproape de cartierul Tolstoi (intersecţia cu strada Septimius Severus), zonă destul de aglomerată, cel puţin ziua.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax