Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Între blocuri, ca la țară în Cealaltă Capitală. Porcii au ieşit să ia masa… în oraş

Publicat

porci 3 Porcii s-au integrat în peisajul urban al unui cartier din municipiul Alba Iulia și pot fi zăriți, aproape zilnic, pe străzile din zonă, spre nemulțumirea unor locuitori. Se pare că proprietarii animalelor preferă să le lase libere în timpul zilei, scăpând astfel de grija hranei.

Porcii se cresc şi la oraş, nu doar la țară. Cam asta ar fi concluzia unor imagini surprinse joi de un cititor Alba24, în cartierul „Lumea nouă”, în zona străzii Vasile Alecsandri din Alba Iulia.

„Vreau să se vadă cum trebuie să trăim în blocurile de pe strada Vasile Alecsandri, mai exact cam de pe unde începe cartierul <Lumea nouă> Zi de zi aceeași poveste, cu porci care aproape intră după tine în scara blocului, cai care mai nu se urcă pe mașini, mizeriile care le lasă sau de toți care se adună în parcarea blocului și bat mingea non stop pe autoturismele noastre”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax