|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: ”La coadă” pentru a ajunge cu autoturismul în parcare. Stradă din Alba Iulia, blocată de mașinile de aprovizionare

img_0821Cetățenii care locuiesc în zona M-urilor din municipiul Alba Iulia sunt nevoiți să aștepte zeci de minute pentru a ajunge cu autoturismele în parcare. Situația ce ne-a fost semnalată de un cititor Alba24 se datorează mașinilor de marfă care blochează complet strada cu sens unic, în timp ce aprovizionează un magazin din zonă.

„Se așteaptă zeci de minute, pentru a ajunge acasă la noul sens unic din spatele M-urilor, datorită mașinilor de marfă care aprovizionează magazinul”, ne-a transmis cititorul.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=587225avatar Publicat de pe 4 august 2017
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: ”La coadă” pentru a ajunge cu autoturismul în parcare. Stradă din Alba Iulia, blocată de mașinile de aprovizionare”

  1. locatar M-uri
    avatar

    Da, este o permanenta bataie de joc acolo, masinile care aprovizioneaza alimentara blocheaza permanent drumul si e o galagie infernala, trintesc lazi, sunt obraznici. Sa se aprovizioneze prin fata, unde e o imensa parcare si au locuri cate vor. Zilele trecute nu a putut intra nici salvarea din cauza lor. E aiurea si sensul unic, nu isi are rostul. Oamenii din zona se descurcau perfect inainte, acum stam ca prostii la coada ca sa ajungem acasa.De ce nu sunt intrebati locatarii din M-uri inainte sa se inventeze toate timpeniile?

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI