Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ŞTIREA TA pe ALBA24. Locul unde întorc autobuzele în Bărăbanţ, motiv de nemulţumire pentru locuitori de pe strada Stejarului

Publicat

20150326_111858 Un cititor Alba24 care locuieşte pe strada Stejarului din Bărăbanţ s-a săturat de praful şi zgomotul pe care îl fac autobuzele STP când întorc pe capul de pod de lângă casa lui. Acesta spune că înainte era o staţie de autobuz pe strada Măceşului din Bărăbanţ, pentru că „există destul loc de oprire”.

Cititorul Alba24 a menţionat că în locul unde întorc autobuzele STP este linie continuă.

Pe strada Stejarului din cartierul Bărăbanţ, unii locuitori sunt nemulţumiţi de faptul că autobuzele STP care au traseu în această zonă întorc mijlocul de transport pe un cap de pod şi „ridică praful până în cer”.

Cititorul Alba24 ne-a semnalat că şoferii întorc autobuzul pe linie continuă. „Am fost la STP şi i-am rugat să nu mai întoarcă autobuzele pe capul de pod, pentru că fac gălăgie, praful ne intră în case şi ne-au spus că au autorizaţie de la Poliţia Ruieră”, ne scrie cititorul Alba24.

Acesta ne-a transmis că „şi dalele de pe trotuar sunt distruse”, având în vedere că lucrările de modernizare la strada Stejarului au fost finalizate în acest an.

Citiorul Alba24 îşi doreşte ca „staţia să se mute înapoi pe strada Măceşului, cum era înainte, pentru că există destul loc de oprire”.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. tdv

    vineri, 27.03.2015 at 20:03

    Chiar crede cineva ca bordurile s-au stricat din cauza autobuzelor?

  2. Necunoscut

    sâmbătă, 28.03.2015 at 11:56

    Cel ce a pus articolul este un barbat revoltat fara motiv,tot timpul are cate o problema,minte cu nerusinare despre borduri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax