Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare „cu tupeu” în faţa Judecătoriei Alba Iulia. „Surpriză” pentru pietoni

Publicat

logan parcat trecere pietoni judecatoria alba iulia Din seria parcărilor mai puţin inspirate la Alba Iulia, un cititor Alba24 a sesizat „alegerea” unui şofer de a-şi lăsa maşina în continuarea trecerii de pietoni din dreptul sediului Judecătoriei şi Tribunalului din oraş. Astfel, decizii „pe ultima sută de metri” ale colegilor de trafic rutier sunt în continuare sancţionate de trecători.

Cazul de luni, 8 februarie, dimineaţa, la doi paşi de sediul Judecătoriei şi Tribunalul Alba prezintă un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Alba, „strecurat” pe aleea din continuarea trecerii de pietoni, ce face legătura cu spaţiile de parcare din centrul oraşului, în Piaţa Iuliu Maniu.

Acum, la o analizare mai atentă a situaţiei, pot fi identificate atât „circumstanţe atenuante” pentru şofer, cât şi locaţia poate nepotrivită pentru amplasarea trecerii de pietoni.

În imagine se vede că şoferul a lăsat loc între maşină şi bordura spaţiilor verzi înalte, amenajate în parcare, îndeajuns cât să treacă o persoană sau cât să poată deschide portiera, atunci când conducătorul auto respectiv intră sau iese din autoturism. Asta la capitolul: „am ales o soluţie de urgenţă, nu aveam alt loc să las maşina, mă grăbeam” sau alte scuze, ţinând cont că zona este destul de aglomerată pe timpul zilei, iar locurile de parcare sunt „la noroc” sau „tupeu”.

Apoi, trecerea de pietoni face legătura între trotuarul din faţa sediului instanţelor şi… parcarea pentru maşini. E drept, alt loc marcat nu prea ai prin apropiere, să treci strada.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax