|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare improvizată pe trotuar, în Cetatea Alba Carolina. Cum a ocolit un șofer stâlpii ce blocau accesul

collagesofUn nou caz de parcare mai puțin „inspirată” a fost semnalat, de această dată, în Cetatea Alba Carolina. Un cititor Alba24 a surprins un șofer care și-a lăsat mașina pe trotuar-ul „îngrădit” cu stâlpi montați tocmai pentru a bloca accesul autoturismelor, în zona Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia.

Pe imagini se poate observa o mașină înmatriculată în județul Mureș, lăsată de șofer pe trotuarul de pe strada Unirii, între Catedrala Reîntregirii și Muzeul Național al Unirii. În zonă, pe marginea trotuarelor sunt montați stâpli metalici pentru a bloca accesul autovehiculelor pe spațiul destinat pietonilor.

„Unii șoferi sunt mai presus și de lege, nu au frică și încalcă toate regulile din Cetatea Alba Carolina”, a transmis cititorul Alba24.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602150avatar Publicat de pe 10 octombrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare improvizată pe trotuar, în Cetatea Alba Carolina. Cum a ocolit un șofer stâlpii ce blocau accesul”

  1. Un adevarat magician

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI