Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Personaje de basm, baloane colorate şi multă bucurie, la deschiderea anului şcolar, în două grădiniţe din Alba Iulia

Publicat

21733037_1490226627725449_351911952_n Deschiderea de an școlar la Grădinița cu program prelungit nr.8/9 din Alba Iulia s-a desfășurat într-o atmosferă de bucurie, alături de copiii celor două grădinițe aflându-se personajele îndrăgite.

Prințesa Elsa și prințul Kristoff veniți tocmai din îndepărtata lume a ghețurilor au “încălzit” atmosfera, alături de clovnul Zig.

Cu toate că ploaia a cam încurcat planurile, obligându-i pe participanţi ca prima parte a manifestărilor să se desfășoare în incinta grădiniței, soarele le-a surâs mai apoi, astfel încât, împreună cu părinții, copiii s-au bucurat de ridicarea spre cer a zeci de baloane colorate.

Invitați la festivitate au fost inspector pentru educație timpurie Aurora Vârtei și viceprimarul Gabriel Pleșa, care la rândul lor au transmis urări de bine în noul an școlar celor prezenți.

În buna desfăşurare a acţiunii s-a implicat Asociația „Cavaleri Pro Educație”.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebookhttps://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax