Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: „Pierdut” în trafic, la Alba Iulia. Cu mașina pe contrasens, într-o intersecție din oraș

Publicat

wp_20170209_11_34_00_pro_liVremea mohorâtă din Alba Iulia pare să deruteze unii şoferi. Aceasta ar putea fi scuza unui șofer care a încurcat sensurile de mers şi aştepta cu autoturismul la semafor, joi dimineaţa, într-o intersecţie aglomerată din oraş, pe contrasens.

Pe imaginea transmisă de un cititor Alba24 se poate vedea un autoturism, în intersecţia Bulevardul Încoronării – Bulevardul Ferdinand I – strada Take Ionescu  (zona Gară), oprit la semafor, însă pe sens opus.

Puţină neatenţie din partea celorlalţi participanţi la trafic şi se putea produce un accident.

Dacă scena a fost motiv de amuzament pentru unii şoferi, alţii au atras atenţia asupra riscului la care s-a supus conducătorul auto.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Vic

    joi, 09.02.2017 at 13:57

    Eu m-am intalnit pe sensul opus cu o masina care circula invers. Am impresia ca nu sunt bine semnalizate cele doua directii sau nu se uita soferii atent. Nu este singura data cand apar astfel de situatii. Au o scuza acesti soferi: nu sunt din oras (probabil), alta explicatie nu este.

  2. torie

    vineri, 10.02.2017 at 20:18

    De gresit oricine mai greseste, dar pe sensul unic din spatele bancii BCR centru zilnic zeci de masini circula pe interzis. Unii sunt chiar recalcitranti cand le explici ca au gresit.
    Mai sunt unii care mai fac si semne ca ei stau imediat pe dreapta. . .
    Ar trebui sa vina cei de la Politia Rutiera, zilnic, nuu . . .!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax