Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Porcii din Alba Iulia au trecut cu bine sărbătorile de iarnă. Animalele au ieșit la plimbare, pe strada Calea Moților

Publicat

collage2 Doi porci, care au scăpat netăiați de sărbători, au ieșit sâmbătă, la plimbare, pe strada Calea Moților din municipiul Alba Iulia. Un cititor Alba24 a surprins animalele în timp ce se aflau pe mijlocul drumului, încurcând circulația rutieră. Nu este pentru prima dată când porcii sunt văzuți pe stradă, liberi, de către cetățenii din oraș.

Cititori Alba24.ro ne-au sesizat în repetate rânduri cu privire la porcii care sunt lăsați să iasă din curțile oamenilor care locuiesc în cartierul „Lumea Nouă” și se plimbă, liberi, pe drum, încurcând de multe ori circulația autoturismelor.

De această dată, două animale au fost surprinse de un cititor Alba24 sâmbătă, 15 ianuarie, în jurul orei 14.30, în zona intersecției dintre strada Calea Moților și strada Septimius Severus. Se pare că porcii au trecut cu bine sărbătorile de iarnă și nu au ajuns în meniul stăpânilor. Șoferii care au trecut cu mașinile prin zonă au claxonat și chiar au oprit autoturismele, pentru a da prioritate de trecere animalelor.

Un alt cititor Alba24 a reușit să filmeze animalele, în zona sensului giratoriu aflat la intersecția străzilor Calea Moților și Bulevardul Horea.

https://www.youtube.com/watch?v=KI4XTQh1res

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Trik

    duminică, 15.01.2017 at 17:41

    99% ca proprietarii stau in zona talciocului… Daca intelegeti ce vreau sa zic.

    Carne pt azil si casa de copii!
    Asta ar trebui sa faca autoritatile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax