|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: S-au săturat de promisiunile primarului. Localnicii de pe o stradă din Ighiu și-au „reparat” singuri drumul

drum peticitCalvarul drumurilor pline de noroi şi gropi îi afectează atât pe pietoni, cât şi pe şoferi. În localitatea Ighiel, comuna Ighiu, mai mulți cetățeni au pus mâna pe lopată și au acoperit gropile din stradă.

Pe străzile neasfaltate și pline de gropi, cele mai mari probleme apar atunci când plouă. Drumurile sunt acoperite de noroi, iar gropile se umplu cu apă, spre exasperearea şoferilor și pietonilor care abia mai au pe unde să le ocolească.

Pe imaginile surprinse de un cititor Alba24 în Ighiel, comuna Ighiu, se pot observa zeci de gropi acoperite cu pământ și pietriș. Inițiativa aparține unor cetățeni din localitate, care s-au săturat de „promisiuni” din partea autorităților locale.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=582955avatar Publicat de pe 12 iulie 2017
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: S-au săturat de promisiunile primarului. Localnicii de pe o stradă din Ighiu și-au „reparat” singuri drumul”

 1. Bolea Ionela
  avatar

  Pentru intelegerea situatiei sunt necesare urmatoarele clarificari:
  In localitatea Ighiel primaria Ighiu are semnat un contract cu ministerul dezvoltarii pentru asfaltarea strazilor in discutie,pe OUG nr. 28/2013. Lucrarile de asfaltare , finalizate in celelalte sate, in Ighiel nu au fost demarate deoarece pe aceleasi strazi se afla in curs de executie lucrarile de alimentare cu apa potabila si canalizare. De aici si noroiul. In perioada imediat urmatoare, dupa efectuarea probelor de presiune, urmeaza ca fiecare gospodarie de pe aceste strazi sa fie racordata la cele doua utilitati , apa si canal. Acesta este motivul pentru care nu au fost balastate drumurile. Oare cetatenii din zona considera ca e corect sa ingropam banii publici, in situatia in care in cel mult o luna(dupa finalizarea unor proceduri de achizitie de catre APA CTTA) o sa fie reluate lucrarile la reteaua de apa si canal si la racorduri?
  Daca considera ca banul public trebuie ingropat in pamant, le adresez rugamintea cetatenilor din zona de a depune o solicitare scrisa ( nu pe facebook sau prin presa) la primaria comunei Ighiu, si va fi demarata procedura de achizitie de agregate de cariera pentru balastarea drumului. Din cate cunosc nu a fost facuta la primaria Ighiu nici o solicitare in acest sens.Iar in ce-l priveste pe primar, in ultimii 12 ani, nu cred ca a promis ceva si nu a facut. Dimpotriva .
  Iar referitor la cei care au publicat articolul privind „DEZASTRUL”, „CALAMITATEA”, „CALVARUL” va recomand verificati faptele, ascultati toti factorii implicati, inainte de a face din orice c_ _p o stire.

 2. Petre Fatan
  avatar

  Mda …va apucati de lucru numai dupa ce ajungeti pe facebook sau la tv.ca sa ce…ce vreti sa mai demonstrati.promisiunile raman promisiuni,vorbele?…minciuni,iar daca ar fi sa va caute DNA-ul ar fi vai de voi.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
 • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
 • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
 • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
 • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI