Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Strada Izvorului din Alba Iulia arată „mai rău ca vechiul drum roman”. O groapă din asfalt, semnalizată cu pungi

Publicat

strada izvorului Strada Izvorului din Alba Iulia, situată pe Dealul Furcilor arată „mai rău ca vechiul drum roman”, ne-a scris un cititor Alba24 care locuieşte în zonă. Acesta ne-a semnalat că drumul a fost „<reparat> în anul 2014, conform spuselor reprezentanților Primăriei Alba Iulia, iar de ceva vreme cei câțiva metri asfaltați beneficiază de o groapă în asfalt”. Din fotografiile trimise se poate vedea că strada arată ca un drum de țară.

Un cititor Alba24 ne-a semnalat că strada Izvorului, situată pe Dealul Furcilor este „deprimantă”. Asfaltată până la jumătate, anul trecut, acum are o groapă ce a fost semnalizată cu o plasă de cumpărături. Cealaltă jumătate a străzii arată ca un drum de țară, astfel că locuitorii dinzonă sunt „privilegiați” de un drum pe care trebuie să se circule cu mare atenție și, la nevoie, cu cizme de gumă.

„Strada Izvorului din municipiul Alba Iulia, în data de 16.01.2015. Drumul a fost „reparat” în anul 2014 conform spuselor reprezentanților Primăriei Alba Iulia. Strada situată pe Dealul Furcilor, zonă istorică, drum public, având transport public asigurat și care arată mai rău ca vechiul drum roman, care se află în apropiere (pavat, la vremea respectivă). Mai mult, de ceva vreme, cei câțiva metri de drum asfaltat beneficiază de o groapă în asfalt, „semnalizată” corespunzator. Imaginile vorbesc de la sine. No comment!”, ne-a scris cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Popescu

    sâmbătă, 17.01.2015 at 22:19

    Respectiv este o strada frecventata de catre … autobuzele STP…

  2. locuitor

    duminică, 18.01.2015 at 22:09

    Reparatia strazii, opera firmei Newamport srl, prietenii stiu de ce, a insemnat de fiecare data cateva masini de piatra amestecata cu pamant, plimbata cu un autogredar de colo-colo iar rezultatul se vede dupa fiecare ploaie.Vara ne mananca praful iar in restul timpului noroiul.E pedeapsa pentru fapul ca platim taxe si impozite.Apropo onorata primarie, cum sa procedam pt a avea si noi asfalt precum beneficiarii de ajutoare sociale din zona Dedeman?

  3. bun platnic de impozite

    luni, 19.01.2015 at 10:05

    Locuim pe aceasta strada si pot sa spun ca si in anii anteriori 2013,2012,2011 … s-au executat reparatii de circa 3-4 ori pe an, dar in zadar intrucat in scurt timp gropile au reaparut si rezultatul noroi sau praf mult. Oare chiar nu intereseaza pe nimeni dn primarie aceste costuri in comparatie cu asfaltarea (modernizarea) strazii.
    Mai mult avem un copil la scoala in program de dupa amiaza .In aceasta perioada cu mult noroi se deplaseaza cu cizme de noroi si in plasa ii punem incaltaminte de schimb ca sa poata intra la scoala, iar seara il asteptam la capatul strazii deoarece pe strada nu exista iluminat public si este un real pericol pentru copil cu privire la circulatia masinilor .Este groaznic … si cand ma gandesc cat de mult ne doream sa locuim in aceasta zona .
    RUSINE SA VA FIE pentru tot ce se intampla.

  4. locuitor

    marți, 20.01.2015 at 18:18

    Multumim redactiei Alba24 pentru prezentarea subiectului si in egala masura celui care a sesizat problema.Deasemenea felicitari Politiei Locale a municipiului Alba Iulia pentru promtitudinea cu care a-ti verificat cele prezentate in articol si semnalarea mai departe a acestei situatii.Cat despre Primarie si firma Newamport, un sincer „bravo” pentru astuparea gropii buclucase.Dar drumul de tara, ce facem cu el?Aplicam zicala ” ciocu mic ca acum noi suntem la putere”?Declara domnul primar ca, guvernul ponta incurajeaza lenea.Dar primaria ce face pentru cei care isi achita la timp taxele si impozitele?Nimic.Dar pt asistatii sociali din vecinatatea talciocului?Multe.

  5. elena(locuitoare )

    marți, 20.01.2015 at 20:02

    Este de neconceput,cum arata aceasta strada a Izvorului,in comparatie cu taxele ce se impun,oare edilii municipiului Alba sint multumiti cum arata aceasta strada,pe cind se remediaza : ‘La urmatoarele alegeri’ ?Tot odata multumim celor care au postat aceasta situatie,poate se va remedia cit mai curind,pt.ca avem copii care merg la scoala cu cisme de cauciuc ,

  6. contribuabil

    miercuri, 21.01.2015 at 10:46

    Parca nu toti cei care platim taxe si impozite, si inca de categoria A (ce mai, de parca ai sta in buricul targului!) ar trebui sa fim tratati in mod egal, nu sa ne ferim ca ne stropeste o masina cu noroi, ca nu sunt trotuare, iar cand te dai jos din autobuz „aterizezi” direct in noroi! „Felicitari” Primariei Alba pentru „initiativa” de a nu face nimic de calitate. Poate n-ar mai fi atat de pasivi daca ar afla cat sunt de injurati si blestemati in fiecare zi de cei care au „norocul” sa circule prin zona. halal de turistii romani si straini care sunt cazati la o pensiune in apropiere si care nu o data, trageau la trolere incarcate prin gropi si praf. Acum este noroi asa ca nu cred ca se mai incumeta. hahaha Dar, dl. primar se lauda cu obiective turistice, turisti, grozavii si alte proiecte futuriste, iar in campanii nu bate strazile sa vada motivul pentru care unii nu l-ar vota nici in ruptul capului. Poate i-o da careva sau ceva de gandit. Ramane de vazut cat este de receptiv sau ba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax