|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Tobogan-capcană, într-un parc de joacă din Alba Iulia. Pericol pentru cei mici

collagetbgUn loc de joacă din Alba Iulia poate pune în pericol sănătatea copiilor. Un tobogan crăpat și cu o gaură în el reprezintă o adevărată capcană pentru cei mici. Situația a fost semnalată de un cititor Alba24, în locul de joacă situat în apropierea Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” de pe strada Vasile Goldiș din municipiu.

Parcurile de joacă sunt locul preferat de distracție al micuților. În unele locuri însă, starea de degradare a toboganelor, a balansoarelor sau a leagănelor poate pune în pericol sănătatea celor mici.

Un astfel de caz a fost surprins de un cititor Alba24, în locul de joacă situat în apropierea Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” de pe strada Vasile Goldiș din municipiul Alba Iulia. Pe imagini se poate observa că plasticul din partea superioară a toboganului este crăpat și găurit.

„Nici după trei luni Primăria Alba Iulia nu a reparat toboganul de lângă Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu”, a transmis cititorul Alba24.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebookhttp://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reuşit să surprinzi pe cameră.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=600202avatar Publicat de pe 2 octombrie 2017 şi actualizat pe 2 octombrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI