|

(UPDATE) FOTO ȘTIREA TA: „Polaris face mai multă mizerie decât curățenie”. Casele de pe o stradă din Alba Iulia, stropite cu noroi de utilajele de deszăpezire

15995870_1351149271573336_809386628_n„Polaris face mai multă mizerie decât curățenie”, ne spune un cititor Alba24, nervos pe faptul că după ce au trecut utilajele de deszăpezire prin fața casei sale, fațada clădirii s-a umplut de bulgări de zăpadă și noroi.

UPDATE: Joi dimineața oamenii care s-au lovit de aceeași problemă au început să posteze pe facebook imagini cu fațadele caselor sau a magazinelor care arată „ca după război”, pline de noroi.

„Cum a înțeles Polaris sa facă deszăpezirea? În viteză maximă, fără pic de responsabilitate. Pe Bulevardul Ferdinand I” spun oamenii.

Utilajele cu lamă care au trecut prin oraș pentru a îndepărta zăpada au stropit cu mierie fațadele caselor de pe Bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia. Un cititor Alba24 ne-a transmis imagini cu dezastrul pe care l-au făcut utilajele de deszăpezire după ce au trecut pe stradă. Cetățeanul spune că toate casele de pe stradă au fost stropite cu noroi și că îl loc să curețe drumurile, cei de la Polaris fac mai multă mizerie.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=542542avatar Publicat de pe 11 ianuarie 2017 şi actualizat pe 12 ianuarie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

5 comentarii pentru “(UPDATE) FOTO ȘTIREA TA: „Polaris face mai multă mizerie decât curățenie”. Casele de pe o stradă din Alba Iulia, stropite cu noroi de utilajele de deszăpezire”

 1. siion ileana
  avatar

  Nu doar pe Bdul Ferdinand…pe celelalte strazi blocheaza de a dreptul iesirea si intrarea in curte..

 2. Ar trebui sa va uniti si sa ii dati in Judecată .

 3. Si in Barabant starea soselei ii groaznica, mai ales pe alte strazi adiacente. Poate si acolo este tot obligatia noastra daca vrem sa circulam. Obligatia Polarisului care este: sa-i ia banii cuveniti si sa faca multa mizerie de la case la masinii etc.

 4. Situația casei aflandu-se ca dupa bombardament nu este vina Polarisului,este JEGOASA din alte motive,mucegai,faptul ca este stropită de miile de masini care trec pe strada ,copii etc dar e mai bine sa se găsească un ȚAP ISPASITOR

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Andronic: Ar cam fi timpul sa mai lase si pe altcineva. Sunt cam multi elefanti adunati pe acolo.
 • ionut: In imaginea 64 apare un personaj interesant,”Creieru̶ 1;, rivalul baietilor destepti din current....
 • Mia dor flor: Ce interesant…si ce politisti competenti are mogosul…sigur cineva o sa fie promovat. Da de...
 • Ba nesănătoșilor cum sa luați apa atât timp?: In tara asta de cacat in care toți fraierii au ajuns „sus”...
 • babadochia: La vremuri noi, tot noi! Felicit pe Rares Buglea pentru curaj ! Cred ca a fost ca un vaccin pentru domnul...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI