Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări de modernizare pe strada Lalelelor din Alba Iulia. Investiția este de aproximativ 200.000 lei

Publicat

IMG_1427 Strada Lalelelor se pregătește să primească certificatul „de reabilitare”. Una dintre arterele cele mai tranzitate din Alba Iulia, strada Lalelelor, are în această perioadă statutul de „drum în lucru”. În privința traficului și a modului de rulare, conducătorii auto și pietonii sunt avertizăți că în următoarele 50 de zile se desfășoară lucrări de modernizare a străzii. În perioada menționată se vor realiza lucrări specifice pe tronsonul cuprins între strada Brândușei și Bulevardul Revoluției.

Momentan, se marchează și se execută lucrări de rebordurare (1300 ml pe ambele sensuri de circulație), simultan cu amenajarea trotuarelor, implicit a acceselor la proprietăți (3000 mp pavaj). Respectând o formulă clasică, anterior acestei etape s-au schimbat toate rețele edilitare de pe strada Lalelelor, generându-se o perspectivă de utilizare îndelungată, fără alte intervenții de infra/suprastructuruă.

„Termenul de modernizare înseamnă astăzi deranj. Concubinajul ăsta dintre toți cei care au de făcut ceva pe o strada, nu înseamnă „mecanica fină” și nici „contracronometru”. Depindem foarte mult, în încercarea de a reda orașului o stradă, oricare stradă, de sporul cu care lucrează furnizorii de utilități. Așa că, după o perioadă de ezitări, am intrat în linie dreaptă. Lucrăm după reperele noastre, iar în maxim doua luni vom avea asfalt pe această stradă”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

După finalizarea lucrărilor de amenajare a trotuarelor și spațiilor verzi, se va turna covor asfaltic pe o distanță de 650 ml. Lucrările se execută de către Elis Pavaje, în baza contractului de întreținere și reparații străzi, iar valoarea estimata este de aproximativ 200.000 lei, transmite biroul de presă al primarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Grigore

    miercuri, 23.03.2016 at 10:10

    Si pe partea de sus a strazii lalelor de la bulevardul revolutiei pana la azil o sa se faca trotuare si o sa se aftalteze?
    Si pe strazile gladiolelor, lalelor etc?
    Ne rupem masinile in gropile ramase dupa diferite lucrari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax