Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Studenţi de la Universitatea din Alba Iulia, premiaţi la un concurs de procese simulate de drept procesual civil, în Târgu Mureş

Publicat

18471836_120332000739213405_1031757472_o Studenţi de la Universitatea din Alba Iulia au câştigat locul doi la un concurs de procese simulate de drept procesual civil, organizat în cadrul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative de la Universitatea „Petru Maior”din Târgu Mureș.

Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost reprezentată de o echipă formată din trei studenți, aceștia reușind să obțină premiul acordat pentru locul II, pe baza punctajului obținut după analiza juriului format din practicieni în domeniul juridic.

Concursul organizat în 13 mai a avut ca obiect acțiunea în răspundere civilă delictuală, constând într-o etapă scrisă, cea a redactării documentelor juridice și pregătirea probațiunii, precum și o etapă orală, cea a susținerii pledoariilor în fața juriului.

Prin participarea la acest concurs, studenții au avut ocazia să își însușească rolul de avocat pledant, iar activitatea a fost una specifică unei ședințe de judecată în instanță. Juriul a fost format din practicieni din domeniul juridic, mai exact judecător Anamaria Hambețiu, președinte al judecătoriei Luduș, lect. univ. dr. Roxana Roba și asist. univ. dr. Ximena Moldovan, ambele având și calitatea de avocat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax