Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Studenți din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia au participat la un curs de scriere de proiecte cu finanțare nerambursabilă

Publicat

20170325_161900În perioada 24 – 26 martie, membri ai Ligii studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, îndrumați de membri ai Asociației Absolvenților Ligii Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, au organizat un curs pentru a se familiariza cu scrierea proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Cursul s-a desfășurat în Aula mică a Universității, având ca metodologie de învățare metode specifice educației non-formale și informale.

Studenții participanți la sesiunile de formare au învățat ce presupune scrierea unui proiect, de la identificarea nevoilor, până la completarea cererii de finanțare, s-au familiarizat cu liniile de finanțare specifice pentru ONG-uri, au deprins noțiuni specifice managementului unui proiect, dar au acumulat și competențe de lucru în echipă și au pus bazele colaborării în noua formulă a LSUA, aleasă conform statutului, prin Adunare Generală, în data de 22 martie.

Ca parte aplicată a sesiunilor de formare, s-au pus bazele a trei proiecte care urmează să fie depuse spre finanțare în perioada următoare, toate având ca punct central studenții UAB.

Activitatea a fost organizată la inițiativa LSUA, în colaborare cu Alumni LSUA. Absolventa Gabriela Onul, trainer cu experiență în domeniul solicitat, a răspuns pozitiv invitației făcute de către tinerii studenți. Totodată, aceasta le-a descris și alte proiecte de succes, implementate de Ligă la începutul anilor 2000, în vederea reimplementării acestora pe specificul actualelor generații. Scopul AALSUA este de a facilita transferul de experiență și expertiză în domeniile de interes pentru studenții UAB, de la generațiile de Alumni către generația prezentă.

Participanții au încheiat cursul plini de entuziasm și cu un nou bagaj de cunoștinte pe care să le pună în aplicare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax