Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO|VIDEO: Suspecţi de furturi din locuinţe din Alba Iulia, reţinuţi de poliţişti. Doi tineri din Câmpia Turzii au sustras bijuterii, laptopuri şi bani

Publicat

YouTube video

În urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii din Alba Iulia şi Cluj, doi tineri din Câmpia Turzii au fost reţinuţi pentru furt. Este vorba despre suspecţi care au sustras mai multe bunuri din locuinţe de pe raza municipiului Alba Iulia, respectiv bijuterii, ceasuri, laptop-uri şi bani. Prejudiciul este estimat la aproximativ 25.000 de lei.

Miercuri aceştia au fost trimişi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Alba Iulia. În cazul suspectului principal, Alexandru B. (foto) s-a propus măsura arestării preventive pentru 29 de zile, iar pentru Mircea P. măsura preventivă a controlului judiciar.

Alexandru B. este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea, în cursul anilor 1997-2004. Acest a mai fost încarcerat pentru comiterea de infracţiuni de furt şi distrugere. Tot pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, bărbatul a fost condamnat în Franţa, la pedeapsa închisorii, de unde s-a eliberat în anul 2013.

„Doi suspecţi de comiterea ai multor furturi din case de locuit, situate pe raza municipiului Alba Iulia au fost depistaţi de poliţişti în judeţul Cluj. Pe numele ambilor s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Alba, dar şi a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au organizat, pe raza municipiului Câmpia Turzii, la data de 8 aprilie percheziţii domiciliare, la doi suspecţi de comiterea mai multor furturi din case de locuit situate pe raza municipiului Alba Iulia.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate au fost identificate două persoane de sex bărbătesc, respectiv Alexandru B., de 32 ani, cunoscut cu antecedente penale şi Mircea P., de 22 ani, ambii din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Până în prezent, din datele obţinute în cadrul investigaţiilor efectuate şi a probele administrate în dosar, poliţiştii au stabilit că în perioada lunilor ianuarie – martie 2014, suspecţii au comis patru furturi din locuinţe, situate pe raza municipiului Alba Iulia, de unde au sustras sume de bani şi bunuri (bijuterii, ceasuri, laptop-uri etc), valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 25.000 lei.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate, de la cei doi suspecţi au fost ridicate mai multe bunuri (bijuterii, ceasuri, laptop-uri).

Faţă de Alexandru B., se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 228 alin 1, art. 229 alin 2 lit. b din Codul penal, iar faţă de suspectul Mircea P., pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 48 din Codul penal şi a infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 270 al. 1 din Codul penal. Totodată poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora”, se precizează în comunicatul transmis de IPJ Alba.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax