Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tamponare în centrul Alba Iuliei. O maşină de taxi stă „înfiptă” în gardul cimitirului „Maieri”

Publicat

O maşină aparţinând firmei AS Taxi a intrat în gardul cimitirului Maieri din Alba Iulia. Şoferul maşinii a derapat, cel mai probabil, a pierdut control volanului şi s-a izbit cu partea din faţă în gard. Vineri dimineaţa, reprezentanţii firmei de taxi susţineau că nu aveau cunoştinţă despre producerea indicentului rutier.

Potrivit IPJ Alba, este vorba de o tamponare fără victime. Incidentul a avut loc în cursul nopţii trecute. Şoferul a fost supus etilotestului, iar rezultatul a fost negativ. Reprezentanţii AS Taxi susţin că nu au cunoştinţă despre acest accident. Maşina se afla în continuare la locul incidentului, dar nici urmă de şofer.

Vom reveni cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. eu

    vineri, 10.02.2012 at 11:43

    ce comic frateeee:)))). ce logica e asta: ” soferul a fost supus alcooltestului…[..}..masina se afla in continuare la locul accidentului, dar nici urma de sofer.” pana la urma de unde sa stiut cine e soferu, si la cine i sa pus fiola????:D

  2. va urma

    vineri, 10.02.2012 at 13:58

    Nu e primul accident in intersectia aia in urma careia are de suferit de fiecare data gardul…Se impune o schimbare a intersectiei !!

  3. George

    vineri, 10.02.2012 at 20:51

    cum sa nu derapezi cand drumul este facut total gresit? de la HCC pana la Cimitir, drumul este proiectat total aiurea!! zici ca este facut special sa zbori de pe el. inclinatia lui este spre exteriorul curbei, nu spre interior. daca intri cu 50km/h (limita legala, cu toate ca acolo se intra si cu 80-90), la cum e asfaltul turnat, daca ai si putin polei, te duci dracu fara nicio problema. e chestie de forta centrifuga. soferii care bat drumul asta stiu despre ce vorbesc…numai bine si asfalt curat !!

  4. jean

    sâmbătă, 11.02.2012 at 06:45

    cred că un sens giratoriu ar fi cel mai bun !

  5. Levi

    sâmbătă, 11.02.2012 at 08:08

    Era buna o poza mai clara cu anvelopele masinii, sa vadem starea si tipul lor.

  6. Eu

    sâmbătă, 11.02.2012 at 09:27

    Avea anvelope de iarna va garantez..k eu le-am schimbat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax