Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Taximetriștii din Alba Iulia, amendați de polițiști. Sancțiuni de peste 5.000 de lei și 4 certificate de înmatriculare reținute

Publicat

14502077_1188538991216723_298859282_nPoliţiştii şi reprezentanţii RAR au verificat peste 50 de taximetre din Alba Iulia, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop creşterea siguranţei circulaţiei cu acest tip de mijloc de transport, precum şi verificarea modului în care este respectată legislaţia din domeniu. Au fost date amenzi în valoare de 5.250 lei și au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din Alba Iulia şi reprezentanţi ai Registrului Auto Roman Alba au organizat, marți, pe raza municipiului Alba Iulia, o acţiune de verificare a modului în care se desfăşoară transportul public de persoane, în regim taxi. Acţiunea a vizat atât verificarea stării tehnice a autoturismelor, cât şi modul în care este respectată legislaţia aplicabilă acestui domeniu de activitate.

În cele 12 ore de acţiune, au fost verificate 56 de taximetre şi au fost constatate 18 abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 5.250 lei. De asemenea, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Amenzile au fost aplicate pentru viteză excesivă, neportul centurii de siguranţă, emiterea de noxe peste valoarea admisă, folosirea unor anvelope uzate, prezenţa unor defecţiuni tehnice dar şi abateri de la Legea 38 din 2003 privind transportul în regim taxi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax