Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tinerii de la Ansamblul Folcloric „Tradiţii Uiorene” din Ocna Mureş au făcut spectacol în finala Next Star

Publicat

17799423_790702511093992_20068822492358450_n Ansamblul Folcloric „Tradiţii Uiorene” a făcut din nou spectacol pe scena Next Star. Deși nu au câștigat marele premiu, faptul că au ajuns până în finala competiției îi face să se simtă câștigători.

 Au pornit de la zero şi au muncit susţinut, timp de trei săptămâni, pentru a impresiona pe scena Next Star, în finală. Au dus dansul şi tradiţiile româneşti la rang de artă. Ansamblul Folcloric „Tradiţii Uiorene” al Casei de Cultura „Ion Sângerean” din Ocna Mureş  a făcut spectacol la sfârşitul competiţiei.

„Au fost trei săptămâni de foc, au muncit până la epuizare, atât ei cât şi instructorii lor. Au intrat în sala de repetiţii 2-3 ore zilnic, totul pentru a pune în scenă un dans frumos, antrenant şi, cel mai important, au dus acest dans în faţa telespectatorilor şi a juraţilor Next Star. Faptul că sunt finaliştii Next Star îi face câştigători, indiferent de decizia juraţilor”, este mesajul Asociaţiei culturale „Tradiţii Ocnamureşene”, pe reţeaua de socializare.

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax