Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”Un milion de stele pentru nevoiași” la Alba Iulia. Zeci de persoane au aprins o lumânare și au făcut donații pentru familiile nevoiașe din județ

Publicat

DSC_0068 Zeci de lumânări au fost aprinse, vineri seara, în fața fântânii arteziene din Alba Iulia, de cei care au dorit să ofere un sprijin famililor nevoiașe din județ. Cea de-a V-a ediţie a acţiunii “Un milion de stele pentru nevoiaşi” organizată de Caritas în mai multe orașe ale țării, era programată pe data de 17 octombrie, dar din cauza vremii la Alba Iulia nu s-a mai desfășurat. Organizatorii au reprogramat-o, astfel că vineri albaiulieni cu suflet mare au venit și au aprins o lumânare și au donat bani pentru cei săraci. Cu donaţiilor făcute la faţa locului, voluntarii vor cumpăra alimente pentru persoanele care nu au un trai atât de bun şi le vor aduce bucurie în sărbătorile de iarnă.

Chiar dacă vântul a suflat mai cu putere, câțiva albaiulieni, împreună cu nepoții sau copiii au dat dovadă de solidaritate, în cadrul campaniei „Un milion de stele pentru nevoiaşi”. Alături de membrii Asociaţiei Caritas au aprins o lumânare pentru cei pe care viața i-a pus la mari încercări. În cadrul evenimentului a fost ţinută şi o slujbă religioasă, iar crucea făcută din lumânări a fost sfinţită.

În 2013, au participat peste 7.300 de persoane și a fost donată, în total suma de 42.367 de lei, din care au fost ajutate familii și vârstnici nevoiași cu pachete de alimente în Ajunul Crăciunului. La Alba Iulia s-au strâns 1.737 de lei din care au fost pregătite și distribuite pachete unor familii și persoane în vârstă aflate în nevoie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax