Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | „Un milion de stele pentru nevoiaşi”: Zeci de albaiulieni au participat la o acţiune de strângere de fonduri pentru familiile sărace din judeţ

Publicat

Mii de lumânări au fost aprinse, vineri seara, la Alba Iulia, de persoanele care au vrut să ofere un sprijin familiilor sărace. Cea de-a IV-a ediţie a acţiunii „Un milion de stele pentru nevoiaşi” organizată în Alba Iulia s-a mai derulat şi în alte 33 de oraşe din ţară. Coordonatorii acestei campanii în oraş sunt reprezentanţii Asociaţiei Caritas. În urma donaţiilor făcute la faţa locului, în funcţie de buzunarul fiecărui albaiulian, voluntarii vor cumpăra alimente pentru persoanele care nu au un trai atât de bun şi le vor aduce bucurie în sărbătorile de iarnă.

Cu mic, cu mare, albaiulienii au dat dovadă de solidaritate în cadrul campaniei „Un milion de stele pentru nevoiaşi” şi, alături de membrii Asociaţiei Caritas, au aprins o lumânare pentru cei cu care viaţa a fost mai dură. În cadrul evenimentului a fost ţinută şi o slujbă religioasă, iar crucea realizată din lumânări a fost sfinţită.

În 2012, cu banii strânşi în cadrul acţiunii, peste 600 de familii și persoane nevoiașe au primit de sărbători pachete alimentare.

Acţiunea de vineri din Alba Iulia s-a desfăşurat între orele 18.00-20.00, în zona fântânii arteziene din Cetate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax