Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE: ACCIDENT la Alba Iulia cu ŞASE persoane rănite. Două maşini s-au lovit pe şoseaua spre Miceşti

Publicat

DSC_0621 Un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe Calea Moţilor din Alba Iulia, porţiunea dintre oraş şi suburbia Miceşti. Şase persoane au fost rănite şi transportate la spital.

În accident au fost implicate două autoturisme.

Traficul rutier a fost blocat în zonă, timp de aproximativ o jumătate de oră, până la terminarea cercetărilor de la faţa locului.

UPDATE1: „La data de 14.12.2014, în jurul orei 22.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia.

Cu ocazia cercetării la faţa locului poliţiştii au stabilit că B.R.I.R., de 29 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de schimbare a benzii de mers împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au fost răniţi uşor iar şoferul primului autoturism şi alte 3 persoane, au suferit leziuni corporale grave (fracturi) şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorului auto care a provocat accidentului i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, testarea sa cu aparatul etilotest nefiind posibilă datorită stării sale de sănătate.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de B.R.I.R. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă faptă pedepsită de art. 196 al. 2 si 3 din Codul Penal”, transmite IPJ Alba.

UPDATE: În accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan, unul înmatriculat în Alba şi altul cu numere de Hunedoara. Din primele informaţii, şoferul Loganului de Hunedoara care circula dinspre Alba Iulia a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de celălalt autoturism, care circula regulamentar.

accident motilor.  foto: ady pictures Au fost rănite şase persoane – două din Loganul înmatriculat în Hunedoara şi patru din cealaltă maşină. Acestea au fost preluate de ambulanţe şi transportate de urgenţă la spital.

La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de la ISU Alba – SMURD, pentru acordarea primului ajutor şi scoaterea răniţilor din caroseria maşinilor avariate în accident.

Revenim cu amănunte.

foto: Daniel Bloss

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax