Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE | ACCIDENT pe DN14 B, la Mihalţ: O maşină s-a RĂSTURNAT în afara şoselei. PATRU persoane rănite, inclusiv o fetiţă de 7 ani

Publicat

DSC_0242 Patru persoane au suferit leziuni în urma unui accident petrecut vineri seara pe DN14 B, la kilometrul 4 + 400 metri. Din primele informaţii, evenimentul rutier s-a petrecut în apropiere de Mihalţ. Un autoturism s-a răsturnat în afara şoselei.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier în zona accidentului nu este afectat.

Echipaje ale poliţiei s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.

UPDATE1:La data de 12.12.2014, ora 20:10, pe DN 14 B, în afara localității Teiuş, P.R.N., un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Braşov, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, o fetiţă în vârstă de 7 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită grav, iar alte 3 persoane, de 64, 54 şi 56 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

UPDATE: Maşina implicată în accident este un Renault Megane înmatriculat în Braşov. Printre persoanele care au suferit leziuni se află şi o fată minoră, în vârstă de 7 ani, însă din informaţii de la faţa locului ocupanţii maşinii nu au fost răniţi grav. Au fost totuşi transportaţi la spital.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferul a încercat să redreseze maşina după o depăşire, însă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe câmp, în afara şoselei.

Autoturismul circula dinspre Blaj spre Teiuş. În maşină se aflau, în momentul accidentului şoferul şi familia sa, printre care şi fiica, de 7 ani.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax