Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO |1 Decembrie la Alba Iulia: SPECTACOL de ARTIFICII în CULORILE TRICOLORULUI ROMÂNIEI pe muzica trupei VOLTAJ

Publicat

vlcsnap-2014-12-01-22h32m38s221 De Ziua Națională a României, la Alba Iulia, începând cu ora 21.15, albaiulienii au avut parte de un spectacol pirotehnic de excepție, din seria ”Emotion România”. Specialiștii „Pyro Events Team – Fireworks Design” au dedicat show-ul capacității poporului român de a se mobiliza în momente de cumpănă, de a se reinventa, de a-și depăși limitele, de a-și oferi o nouă șansă și de a izbândi. Sub numele sugestiv ”De la capăt”, care pornește de la meodia cu același nume a trupei Voltaj, alegoria pirotehnică dedicată spiritului românesc a avut anul acesta un puternic mesaj motivator. 

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a dat startul focurilor de artificii. Efectele pirotehnice absolut speciale, coloana sonoră atent aleasă și plină de emoție, o avalanșă de roșu, galben și albastru, precum și un final exploziv, au fost ingredientele ce au alcătuit spectacolul ”De la capăt – Emotion Romania” pregătit de Pyro Events pentru seara de 1 Decembrie.

Evenimentul a încheiat programul de 1 Decembrie, luni, la Alba Iulia.

YouTube video

“Dincolo de dinamica, armonia și unicitatea devenite reper în spectacolele de artificii de la Alba Iulia, salvele din acest an vor avea cu siguranță o încărcătură emoțională specială, aparte. Un răsărit tricolor pe cerul celei mai frumoase seri a romanilor, in culorile care au descris mereu cel mai bine Romania: sacrificiu, bogăție, limpezime”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

artificii 1 decembrie ”Mai mult ca oricând, simțim în acest an că România o poate lua de la capăt, are o șansă de a se afirma, iar românii au dovedit că pot fi solidari, puternici și capabili să determine o schimbare semnificativă. Dorim să reflectăm această stare de spirit, această energie și semnificația acestui moment în alegoria pirotehnică pe care o pregătim publicului ce va fi prezent la Alba Iulia” a declarat, înaintea evenimentului, Mihai Bondria reprezentant Pyro Events – Fireworks Design.

YouTube video

Pyro Events Team – Fireworks Design este lider național în domeniul spectacolelor pirotehnice și activează din 2006, de atunci și până astăzi reușind să-și pună amprenta peste mai mult de 750 de spectacole pirotehnice în România și Uniunea Europeană. În portofoliul companiei se regăsesc evenimente de anvergură, asociate cu cele mai spectaculoase focuri de artificii realizate vreodată în România, printre care petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, Sărbătoarea Sfântei Paraschiva la Iași, celebrul festival Liberty Parade, concertul Armin Van Buuren, Prezentarea trofeului Europa League, Gala de Box Lucian Bute Romexpo, Deschiderea FOTE  Brașov 2013, Turneul Disney Magic Show și multe festivaluri din țară și străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax