Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A fost inaugurat Bastion SKATEPARK la Alba Iulia. Mircea Hava: „Nu există altul în țară făcut atât de bine”

Publicat

YouTube video

IMG_0021 Bastion Skatepark Alba Iulia a fost inaugurat vineri dimineața în prezența liderilor administrației local și județene, dar și a iubitorilor de sporturi extreme. Pe lângă dotările pentru practicarea acestor sporturi, locaţia are regumalent de funcţionare, care este afişat la intrare, grupuri sanitare și alei pietonale.

„Ce contează foarte mult este că a fost un experiment, un lucru reușit, pe care administrația publică din Alba Iulia l-a făcut cu utilizatorii. De la concept, proiectare, execuție, ei au fost aici, pentru că îi interesa ca lucrurile să iasă așa cum trebuie. Este bine că s-a făcut, era bine dacă era terminat în mai, că să îl aibă și la vară, dar e bine și acum, pentru că se poate ultiliza și pe timp de iarnă”, a spus primarul Mircea Hava.

(P) Adidasi skate pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport pentru bărbați femei și copii. Comenzi online. Transport prin curier. Plata ramburs sau cu cardul, în rate. Reduceri mari în fiecare zi.

IMG_0045 Edilul a precizat că în vară cu siguranță locul va fi foarte populat, pentru că se dorește organizarea unor competiții de gen. Acesta susţine că este un loc de joacă pentru tinerii pricepuți în aceste sporturi și nu unul pentru mamele din oraş și copiii lor.

„Nu există altul în țară făcut atâta de bine și cu toate elementele care fac plăcerea celor care îl folosesc. Nu o să fie pază, sunt camerele de luat vederi care au fost puse, ca martori în caz că cineva nu citește regulamentul”, a mai spus primarul.

Regulamentul de funcționare a skatepark-ului este afișat în incintă. Conţine următoarele prevederi: „Acesta nu este un loc de joacă! Suprafețele create sunt destinate doar pentru practicarea sporturilor extreme. Staționarea pe platformă sau pe suprafața rampelor din perimetrul skatepark-ului este interzisă. Accesul pe suprafața parcului cu animale de companie este interzisă. Utilizatorii sau tutorii acestora sunt responsabili pentru orice accident sau vătămare rezultată în urma practicării sportului extrem în interiorul skatepark-ului”.

Skatepark-ul are o suprafață de 2.191 mp, inclusiv utilitățile și grupul sanitar. Au fost montate 107 module prefabricate skate, 965 mp de platformă de beton, 484 mp de alei pietonale cu piatră, sistem irigații, iluminat, sistem de supraveghere video și un grup sanitar.

Valoarea totală a proiectului este de 2.814.136,16 lei.

Licitaţia pentru amenajarea acestui obiectiv situat pe contragarda Bastionului Sfânta Elisabeta a fost câștigată de o firmă la care este acționar Danil Sabău, patronul Grup Corint, firma care a obținut toate contractele pentru amenajarea Cetății Alba Carolina.

General Game SRL are acționari comuni cu Grup Corint SRL – firma care a câștigat toate contractele de amenajare a Cetății Alba Carolina. Prima lucrare de anvergură a firmei General Game,  pe care a avut-o și pe care a reușit să o finalizeze la Alba Iulia, a fost restaurarea Porții I a Cetății. Lucrările au durat aproape  15 ani, din anul 1997 până în mai 2012.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Popescu

    vineri, 09.10.2015 at 15:28

    In sfarsit, orasul avea atata nevoie de un .. skatepark… asteptam cu interes primele stiri despre capete sparte si membre rupte. Grafitti vad ca avem deja…

  2. ivan

    vineri, 09.10.2015 at 16:52

    @Popescu, la asta ma gandeam si eu :)) . Ar trebui marita capacitatea la UPU cu siguranta

  3. Umberto

    luni, 19.10.2015 at 22:15

    Foarte multa truda de …pe un fleac in cuantum condensat de 28 miliarde lei vechi. Condensat zic, nu compensat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax