Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A început a opta ediție a Royal Crown Trophy la Alba Iulia. Pluto, un câine Pug a venit la expoziție să-și găsească iubită

Publicat

IMG_8668 Cele mai frumoase exemplare canine se află în acest weekend în Cetatea Alba Carolina la cea de-a 8 ediție a Royal Crown Trophy”. Latura de Vest a adunat 350 de exemplare cumulând un portofoliu de 105 rase care vor intra în arenă. Practic, la Alba Iulia au ajuns câini din 16 țări: Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Ungaria, Germania, Slovacia, Austria, Grecia, Danemarca, Bulgaria, Croatia, Cehia, Bulgaria, Slovenia și desigur România.

După cei mai în vogă artiști pe care îi are România, nu mai puțin celebri Smokie sau figuri legendare din muzica clasică precum Eugen Doga, Cetatea Alba Carolina își deschide porțile pentru altfel de vedete, probabil cele mai statornice, iubitoare și frumoase animale: câinii. Competitori canini de top, alături de proporietarii lor din toată Europa, vin să prezinte publicului și juriului tot ceea ce au mai de preț: frumusețe, stil și personalitate, transmite Primăria Alba Iulia.

IMG_8687 Pentru că știa că aici poate găsi cele mai frumoase și îngrijite cățelușe din rasa lui, Pluto, un Pug de doi ani și jumătate, a fost adus de stăpânul său la expoziție însă nu pentru a-l băga în concurs ci pentru a-i căuta o iubită.

Pus la „patru ace”, spălat, aranjat și accesorizat cu o cravată Pluto s-a plimbat printre toate cățelușele însă nu a avut norocul să își găsescă jumătatea.

Stăpânul lui Pluto i-a făcut și o scurtă introduce care să ne convingă că patrupedul este demn de o cățelușă cu pedigree.

„Este un de cameră, un cățel pentru copii și pisica îl bate. El nu are diți așa să muște tare. L-am adus la expoziție că poate îi găsesc pereche să-l împerechez că nu am văzut Pugi prin Alba Iulia și eram curios dacă găsim aici. Este un câine ascultător, docil, jucăuș,  foarte neastămpărat și sforăie. Acum suntem în căutarea unei iubite, și pentru el și pentru mine” spune Nelu, stăpânul câinelui.

YouTube video

IMG_8673 Expoziția Chinologică Internațională de la Alba Iulia ajunsă la cea de-a 8-a ediție, celebrează câinii și calităţile lor, fiind unul dintre singurele evenimente de gen din România care oferă participanţilor posibilitatea de a-și evalua cei mai buni prieteni simultan, în trei expoziții cu titluri naționale și internaționale. În urma competițiilor, exemplarele canine pot obține Certificatul de Aptitudini pentru Campionat (C.A.C.) acordat de Asociația Chinologică Română și Certificatul de Aptitudini pentru Campionat Internațional de Frumusețe (C.A.C.I.B.) oferit de Federația Chinologică Internațională.

Evenimentul se desfășoară în Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, Piața Toboșarului (în zona spațiilor RYMA), cu îcepere de la ora 10.00, în ambele zile. Dincolo de competiție, expoziția de la Alba Iulia oferă o vastă experiență de shopping și consultanță specializate, tuturor iubitorilor de câini.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax