Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A început „Marea Gălăgie” la Alba Iulia cu Marius Moga și tinerii artiști din Tabăra de Muzică

Publicat

YouTube video

Energie, muzică, distracție și tinerețe. Acestea sunt doar o parte din lucrurile aduse de artistul Marius Moga, în orașul său natal Alba Iulia, în această săptămână. Pe lângă super show-ul care va avea loc în weekend , în aceste zile are loc în orașul „Micului Mozart” cea dea doua ediție a „Taberei de Muzică” și „Marea Gălăgie”, cu tineri talentați de la șapte licee din Alba Iulia.

„Cealaltă Capitală” a fost  „luată cu asalt” în aceste zile de Marius Moga și echipa sa care au pregătit pentru albaiulieni și nu numai o serie de evenimente dedicate muzicii și distracției.

Zeci de tineri din întreaga țară s-au înscris la Tabăra de Muzică, edița a II-a, Alba Iulia, unde vor avea ocazia să cânte, să compună alături de Marius Moga dar și de invitați precum Adda, What’s UP , Liviu Teodorescu, Shift și alți altiști consacrați.

Pe lângă asta, tinerii vor asista la diferite workshop-uri. Unul din acestea a avut loc marți la Alba Mall unde muzicienii au participat la o lecție „de tobe”. Aceștia au fost inițiați în secretele percuției și au învățat și cum să  folosească diferite instrumente, dar cel mai important cum să combine armonios sunetele.

Tinerii au avut parte și de puțină teorie. Aceștia au aflat că de cele mai multe ori „creația vine din necunoscut și din vise”, din „ceea ce nu știu că știu”.

YouTube video

Marea gălăgie la Alba Iulia:

Un alt eveniment care are loc în aceste zile la Alba Iulia și în care sunt implicați zeci de tineri de la fiecare liceu din oraș este „Marea Gălăgie”. După ce au reunit câte 30-40 de elevi de la 7 licee din Alba Iulia, Marius Moga și echipa sa îi pregătesc pentru o competiție unică în Alba Iulia, „o gălăgie controlată și armonioasă”. Primele repetiții au avut loc marți pe pietonala Mihai Viteazul unde echipele antrenate de Adda, What’s UP, Liviu Teodorescu, Sorana, au învățat primele mișcări.

„Gălăgia înseamnă de obicei ceva deranjant. Vrei să tacă cei care fac gălăgie. Noi încercăm să facem o gălăgie controlată, organizată. Conceptul nostru se cheamă Marea Gălăgie de la Alba Iulia, reunim orașul” spune Marius Moga.

După antrenamentele care vor avea loc în fiecare zi în Cetatea Alba Carolina, liceele vor intra vineri în concurs, pe scena festivalului Alba Fest by Marius Moga.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax