|

FOTO VIDEO: Absolvenţii promoţiei 2007 la Colegiul Naţional „HCC” din Alba Iulia, liceeni pentru încă o zi. Impresii de la întâlnirea de 10 ani

IMG_0125Absolvenţii promoţiei 2007 la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au fost, vineri, liceeni pentru încă o zi. După 10 ani de la ultima zi de liceu, şi-au întâlnit din nou colegii, prietenii, profesorii.

Peste 200 de elevi din fostele clase A-G au răspuns „prezent”, când și-au auzit numele strigat de foştii diriginţi. Nu au „chiulit”, asta pentru că s-a ținut ora de dirigenție după 10 ani de la terminarea liceului. S-au reîntâlnit cu profesori, printre care: Sorin Schiau, Sorina Câtu, Pamfil Sicoe, Delia Pleşa, Ioan Pletea, Laura Mureşan, Carmen Palcu.

Emoţii, zâmbete şi bucurie au fost principalele “ingrediente” la revederea celor care le-au fost alături în anii de liceu. Au fost întâmpinaţi, în sala profesorală, de către directorul colegiului, profesor Valer Cerbu.

Și-au amintit cum a fost prima zi de școală, prima întâlnire cu diriginta sau dirigintele, prima notă proastă sau prima iubire, astfel și-au dat seama că „epoca” liceului a fost un început pentru multe lucruri care au rămas parte din viața lor.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=568896avatar Publicat de pe 19 mai 2017
Publicat în ACTUALITATE.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • votul: Asta au votat sebesenii, adica un edil navetist, care habar nu are de problemele strazilor pastorite, sau se...
  • danielaz: Serios ?!?! Suspendare ptr trafic de droguri ?!
  • Adrian: Stau pe una dintre strazile neasfaltate si am copii mici , iasa copii sa se joace in curte si de cite ori...
  • pricolici: arsenie 2 și 3
  • Stefan: Dna Mariana, in afara de cheltuilelile pe cota parte, fd reparatii,,fd rulment, fd special, nu aveti de...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI