Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Acasă la nea Voicu din Secășel, omul care a adunat un milion de vizualizări pe internet. Sfaturi din popor pentru-al țării viitor

Publicat

15380631_1169536076473756_7808195054866796675_nCuvintele lui simple și sincere au fost auzite de peste un milion de oameni. Gheorghe Voicu, unul dintre din cei mai gospodari oameni din satul Secășel, județul Alba, a fost filmat în timpul acestei campanii electorale în timp ce explica situația României, așa cum o înțelege el, iar videoclipul a devenit viral. Nea Voicu, cum îi spun cei care îl cunosc, este un om simplu, care a dat o lecție de politică tuturor celor care spun că vor face o Românie mai bună. 

Are 69 de ani, locuiește împreună cu soția și muncește zilnic, deși este pensionar. Își iubește toate animalele din gospodărie, care nu sunt tocmai puține. Bărbatul are 40 de vite, 4 pisici, câini și cai, iar, pentru că le consideră parte din familie, le-a pus câte un nume. Luna și Mariposa sunt două din cele 40 de vite pe care le crește și le îngrijește.

Dragostea față de animale este una reciprocă, pentru că afecțiunea pe care o oferă o primește înapoi de la viețuitoarele din ogradă.

15350718_1169536079807089_985539430731590613_nÎnțelepciunea deprinsă în cei 69 de ani de viață și greutățile care i-au ieșit în cale l-au făcut să vadă cu alți ochi politica din România. Nea Voicu înțelege că pentru un trai mai bun și o țară mai prosperă este nevoie de mână de lucru. Bărbatul consideră că ajutoarele sociale și lipsa de interes a oamenilor pentru muncă trag țara în jos.

„Ajutoarele astea sociale, astea distrug România. Eu am colegi, colaboratori, care duc vițeii în Germania și au zis că, atâta timp cât lucrați câțiva inși și ceilalți trăiesc de pe munca dumneavoastră, că de la ăia nu ia Statu nimic, numa dă”, spune nea Voicu într-un videoclip care în mai puțin de o lună a adunat un milion de vizualizări.

Acum, înainte de alegeri, nea Voicu are o sigură dorință: ca 90% din români să meargă la vot.

„Eu așa consider că ar fi bine și cred că ar fi o datorie a noastră a românilor să ne ducem la vot. Să iasă melancolia din noi și să nu ne mai gândim că nu mai merg la vot și să aleagă alții. De ce să aleagă alții, să alegem noi că de-aia avem dreptul. De ce să ne ferim de voturi? Să mergem cu toții și când se termină voturile să auzim că 90% din români au mers la vot. Aș fi foarte mândru”, spune nea Voicu.

Bărbatul a mai spus că dacă va auzi să 90% din oameni cu drept de vot s-au prezentat la urne își va cumpăra încă 40 de vaci și dă tot ce produce la casele de copii și la azilele de bătrâni.

„Dumnezeu să ne ajute, să nea dea puterea să ducem toate greutățile”

foto-video: Cătălin Cădan

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    miercuri, 07.12.2016 at 20:18

    Poloaga :)))

  2. Georgi

    duminică, 11.12.2016 at 22:22

    Auzi mai nesimtitule esti un las care nu ai nici cel putin curajul sa te faci responsabil de ceea ce scrii si te semnezi cu „eu” cu siguranta esti un frustrat care nu a realizat nimic in viata,sau faci parte din tabara lenesilor care asteapta pomana,pacat ca moderatorul acestui site permite comentatiile unui analfabet

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax