|

FOTO-VIDEO: Acasă la nea Voicu din Secășel, omul care a adunat un milion de vizualizări pe internet. Sfaturi din popor pentru-al țării viitor

15380631_1169536076473756_7808195054866796675_nCuvintele lui simple și sincere au fost auzite de peste un milion de oameni. Gheorghe Voicu, unul dintre din cei mai gospodari oameni din satul Secășel, județul Alba, a fost filmat în timpul acestei campanii electorale în timp ce explica situația României, așa cum o înțelege el, iar videoclipul a devenit viral. Nea Voicu, cum îi spun cei care îl cunosc, este un om simplu, care a dat o lecție de politică tuturor celor care spun că vor face o Românie mai bună. 

Are 69 de ani, locuiește împreună cu soția și muncește zilnic, deși este pensionar. Își iubește toate animalele din gospodărie, care nu sunt tocmai puține. Bărbatul are 40 de vite, 4 pisici, câini și cai, iar, pentru că le consideră parte din familie, le-a pus câte un nume. Luna și Mariposa sunt două din cele 40 de vite pe care le crește și le îngrijește.

Dragostea față de animale este una reciprocă, pentru că afecțiunea pe care o oferă o primește înapoi de la viețuitoarele din ogradă.

15350718_1169536079807089_985539430731590613_nÎnțelepciunea deprinsă în cei 69 de ani de viață și greutățile care i-au ieșit în cale l-au făcut să vadă cu alți ochi politica din România. Nea Voicu înțelege că pentru un trai mai bun și o țară mai prosperă este nevoie de mână de lucru. Bărbatul consideră că ajutoarele sociale și lipsa de interes a oamenilor pentru muncă trag țara în jos.

„Ajutoarele astea sociale, astea distrug România. Eu am colegi, colaboratori, care duc vițeii în Germania și au zis că, atâta timp cât lucrați câțiva inși și ceilalți trăiesc de pe munca dumneavoastră, că de la ăia nu ia Statu nimic, numa dă”, spune nea Voicu într-un videoclip care în mai puțin de o lună a adunat un milion de vizualizări.

Acum, înainte de alegeri, nea Voicu are o sigură dorință: ca 90% din români să meargă la vot.

„Eu așa consider că ar fi bine și cred că ar fi o datorie a noastră a românilor să ne ducem la vot. Să iasă melancolia din noi și să nu ne mai gândim că nu mai merg la vot și să aleagă alții. De ce să aleagă alții, să alegem noi că de-aia avem dreptul. De ce să ne ferim de voturi? Să mergem cu toții și când se termină voturile să auzim că 90% din români au mers la vot. Aș fi foarte mândru”, spune nea Voicu.

Bărbatul a mai spus că dacă va auzi să 90% din oameni cu drept de vot s-au prezentat la urne își va cumpăra încă 40 de vaci și dă tot ce produce la casele de copii și la azilele de bătrâni.

„Dumnezeu să ne ajute, să nea dea puterea să ducem toate greutățile”

foto-video: Cătălin Cădan

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=536744avatar Publicat de pe 7 decembrie 2016 şi actualizat pe 7 decembrie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, Foto, GALERIE FOTO - VIDEO, Oameni, SOCIAL, Video.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “FOTO-VIDEO: Acasă la nea Voicu din Secășel, omul care a adunat un milion de vizualizări pe internet. Sfaturi din popor pentru-al țării viitor”

  1. Auzi mai nesimtitule esti un las care nu ai nici cel putin curajul sa te faci responsabil de ceea ce scrii si te semnezi cu „eu” cu siguranta esti un frustrat care nu a realizat nimic in viata,sau faci parte din tabara lenesilor care asteapta pomana,pacat ca moderatorul acestui site permite comentatiile unui analfabet

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI