Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Albaiulienii au sărbătorit „Crăciunul din 21”, în Piața Cetății. Cadouri de la Moș Crăciun, spectacol cu Gașca Zurli și concert Hara

Publicat

piata cetatii craciunul din 21 Peste 1.500 de albaiulieni s-au aflat în seara de luni, 21 decembrie, în Piața Cetății din Alba Iulia, pentru a sărbători „Crăciunul din 21”. Cei mici au cântat și au dansat alături de Gașca Zurli, după care s-au întâlnit cu Moș Crăciun. Acesta, împreună cu ajutoarele sale, au împărțit peste 1.000 de cadouri copiilor prezenți. Începând cu ora 20.00, adulții au putut asculta un concert al trupei Hara.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Cu mic cu mare, albaiulienii au răspuns invitației lansată de autoritățile locale, sărbătorind „Crăciunul din 21” în Piața Cetății din Alba Iulia, luni, 21 decembrie, începând cu ora 18:00.

Cei mici, însoțiți de părinți, au cântat, au dansat și s-au încălzit alături de personajele favorite din Gașca Zurli.

YouTube video

IMG_1286 În timpul spectacolului, energia electrică în zonă a fost oprită temporar, din cauza unei defecțiuni. Momentul neprevăzut nu i-a speriat pe cei mici, care au rămas împreună cu părinții lângă scenă, alături de Clopoţel, Truli, Zdrăngănel, fetiţa Zurli, Zâna Bună și Tanti Prezentatoarea, cântând pe întuneric melodia „Am o căsuță mică”.

După aproximativ zece minute, căsuțele și scena au fost din nou iluminate, sonorizarea a fost repornită iar cântecele, dansurile și jocurile au continuat. A fost nevoie de încă câteva minute pentru ca bradul, pavilionul și iluminatul stradal din Piața Cetății să fie repornit.

Spectacolul a continuat, iar în scurt timp, pe scenă și-a făcut apariția și Moș Crăciun. Acesta a fost învățat de către personajele din Gașca Zurli să cânte melodia „Am o căsuță mică”, fiind susținut de copiii și părinții prezenți în număr mare în Piața Cetății.

YouTube video

IMG_1372 Moș Crăciun a venit încărcat de daruri la Alba Iulia. Rând pe rând, copiii însoțiți de părinți au trecut prin fața Moșului și a ajutoarelor sale, pentru a primi unul din cele 1.400 de cadouri pregătite.

Seara s-a încheiat cu un concert reprezentativ pentru sărbătorile de iarnă, susținut de membrii trupei Hara, care au încălzit prin colinde sufletele și inimile celor prezenți.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2016 * Felicitari de Anul Nou 2016 * Mesaje de Revelion 2016 * Mesaje haiose de Anul Nou 2016

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax