Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Florin Roman: Votul de astăzi va însemna mai mult decât arată sondajele

Publicat

20160605_080708 Duminică, printre cei mai matinali alegători s-a aflat și secretarul general adjunct național al PNL, Florin Roman, care a votat, în jurul orei 8.00, la secția de votare nr. 43 de la Căminul pentru persoane vârstnice din municipiul Alba Iulia. 

„Am votat cei mai buni pentru Alba, am votat oameni care au făcut ceva pentru acest oraș și acest județ. Am rugămintea ca oamenii să își exercite acest vot democratic”, a transmis Florin Roman.

Secretar general adjunct național al PNL a spus că această zi și acest vot va însemna „mult mai mult decât arată sondajele pentru Partidul Național Liberal”.

„Surpriza frumoasă a acestor alegeri o vor reprezenta foarte multe județe din Moldova. Ardealul va fi, așa cum știți și dumneavoastră, întotdeauna, un fief de dreapta și cu siguranță votul politic la Consiliul Județean va avea o cifră cu trei și ceva în față”, a mai spus Roman.

YouTube video

De asemenea, Florin Roman a precizat că sunt deja semnalate probleme în țară și în județul Alba.

„Colegii noștri sunt pregătiți și le-am cerut să lucreze foarte corect, să anunțe imediat poliția în legătură cu orice incident”, a mai transmis Florin Roman, la ieșirea de la urne.

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Mircea Hava: „Voi aștepta rezultatul alegerilor ca un om normal, cu emoții. Voi câștiga” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în Alba. Independentul Trifu: „Singurul lucru la care mă voi gândi până la sfârșitul zilei va fi Iisus Hristos” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Clement Negruț, candidat PMP la Primăria Alba Iulia, s-a prezentat la vot alături de soție: „Am votat pentru drepturile cetăţenilor” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ioan Dîrzu: „Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţ” »

FOTO-VIDEO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Ion Dumitrel, primul politician prezent la urne. „Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia și pentru județ” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ovidiu Jidveian, candidat ALDE la Primăria Alba Iulia: „Am votat cu speranța unui viitor mai bun” »

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax