Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO „Am o căsuță mică”: Spectacol Gașca Zurli pentru cei mici, de 1 Decembrie, la Alba Iulia

Publicat

DAN_0455 De Ziua Națională a României, cei mici au cântat și au dansat alături de părinți și Gașca Zurli, în cadrul spectacolului interactiv „Am o căsuță mică”, ce a avut loc începând cu ora 11.00 pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina.

Zeci de copii însoțiți de părinți au cântat și au dansat hit-ul Zurli – „Am o căsuță mică”.

A fost sărbătoare şi pentru cei mai mici dintre albaiulieni şi vizitatori, care s-au putut bucura astfel în ton cu vârsta, de Ziua Naţională.

(P)  Caciuli, manusi și fulare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la 900 branduri : Nike, Adidas, Puma, Salomon, Slazenger, Dunlop, Karrimor, Under Armour,  Everlast etc. La FashionSport.ro este Black Friday în fiecare zi.

YouTube video

Evenimentul i-a „dezmorțit” și pe părinți, care au devenit actori în spectacolele copiilor lor. Bineînțeles, nu au lipsit confetti și cornete ca ale Fetiței Zurli.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax