|

FOTO-VIDEO: O reprezentantă a firmei Qual Media din Cugir adusă la audieri la Poliţia din Alba. Dosar de evaziune fiscală de 4 milioane lei

qual mediaTrei administratori de firmă, suspecţi că ar fi creat un prejudiciu de peste 4 milioane de lei din evaziune fiscală au intrat în vizorul poliţiştilor din Alba, care au organizat, joi dimineaţa, percheziţii în mai multe locaţii din ţară. La sediul IPJ Alba a fost adusă pentru audieri reprezentanta firmei Qual Media din Cugir, în tânără de 36 de ani, din Cluj.

UPDATE: Aceasta va fi cercetată în continuare sub control judiciar.

Cele opt percheziţii – una la Cugir, două în Mehedinţi, trei în Cluj şi două în Bucureşti au fost realizate de către poliţiştii IPJ Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi cu sprijinul IPJ Mehedinţi, IPJ Cluj, Poliţia Sector 2 Bucureşti şi Poliţia Sector 3 Bucureşti.

Au fost efectuate la locuințele a trei persoane bănuite de evaziune fiscală şi la sediile societăţilor comerciale administrate de acestea, ce au ca principal obiect de activitate servicii de publicitate.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 – 2014, cei în cauză ar fi creat un mecanism financiar prin care ar fi înregistrat în contabilitatea societăţilor administrate cheltuieli nereale, în baza unor documente contabile fictive, emise de către mai multe firme cu comportament tip fantomă.

Pentru a da aparenţă de legalitate operaţiunilor economice înregistrate în contabilitate, ar fi fost efectuate plăţi, prin intermediul sistemului bancar, iar sumele de bani ar fi fost retrase ulterior din conturile societăţilor cu comportament tip fantomă şi restituite plătitorului.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=570636avatar Publicat de pe 25 mai 2017 şi actualizat pe 26 mai 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI