Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO | Autostrada Sebeș Turda: Vezi pe unde va trece noua șosea, ce va fi finalizată în 2016

Publicat

YouTube video

Proiectul pentru autostrada Sebeș-Turda începe să se contureze pe zi ce trece și ar putea fi finalizat în luna august a acestui an. Potrivit graficului de proiect, lucrările ar trebui să înceapă în al treilea trimestru din 2013, iar autostrada va putea fi circulată din 2016. Aceste termene depind și de durata procedurilor de licitație și a soluționării eventualelor contestații.

Autostrada pornește de la centura orașului Sebeș, merge în paralel cu drumul național, pe partea dreaptă a orașului și continuă între șoseaua de centură a orașului Alba Iulia și râul Mureș. La ieșire din Alba Iulia, în zona sensului giratoriu, autostrada va trece pe partea stângă a drumului național, spre Turda. În zona orașului Teiuș, autostrada trece din nou pe partea dreaptă a drumului național, între Mureș și oraș. Se continuă astfel până la Aiud, iar, la Mirăslău-Unirea, autostrada trece din nou pe partea stângă a drumului național, până la Dumbrava și la limita județului Cluj.

Vedeți în fotografie și în video pe unde va trece noua autostradă.

YouTube video

Intrările și ieșirile de pe autostradă vor fi construite în zona fiecărui oraș : la Oarda de Jos, la intrare și ieșire din Alba Iulia, la intrare și ieșire din Teiuș, la intrare și ieșire din Aiud, ieșire la Rădești, intrare la Oiejdea, intrare și ieșire la Mirăslău-Decea și ultima ieșire la Dumbrava.

Citiți aici mai multe despre proiectul autostrăzii Sebeș-Turda și despre procedura de expropriere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. eu

    joi, 18.04.2013 at 12:08

    pfff…nu e terminata centrura Sebesului unde circulatie e catastrofala de ani de zile si incepem din nou lucrari pe care nu vom fi in stare sa le terminam :)) Viseeeee ..noapte buna Romania e bezna totala in aceasta ” minunata ” tara …app nu sunteti in stare sa rezolvati podul de la Partos si visati autostrazi :)))))

  2. Pingback: ASTĂZI au început măsurătorile topografice și geotehnice pentru autostrada Sebeș-Turda. Vezi precizările CNADNR | Alba24

  3. Pingback: Alexandru Pereş despre proiectul autostrăzii Sebeş-Turda: “Roman şi Dumitrel, mai nou se plimbă împreună. S-au lăudat” | Alba24

    • Hagymas Sandor

      duminică, 21.04.2013 at 12:54

      Buna ziua,
      Autostrada este bine venita dar in Comuna Miraslau Proiectul Autostrazi este foarte aproape de Sat, se poate gasi alternative !

  4. fuscobal

    luni, 22.04.2013 at 19:09

    Uau, deci pana in trim 3 al anului in curs se face proiect, se stabileste finantarea, se face licitatia, se anunta castigatorii intr-un timp record, se fac exproprieri si incep lucrarile. Mi se pare plauzibil avand in vedere faptul ca pe anumite tronsoane din Coridorul 4 nu s-au anuntat inca castigatorii unor licitatii desfasurate in august 2012, si asta in conditiile in care se stie ca finantarea este 85% UE !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax