Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Bărbatul care a tâlhărit casa de schimb valutar din Cetate a fost dus la Parchet. Este propus pentru arestare preventivă

Publicat

talhar casa de schimb valutar Bărbatul care a tâlhărit luni, casa de schimb valutar din zona Cetate este prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Marţi, suspectul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba.

Bărbatul se numeşte Florin Ganea şi a fost condamnat în anul 1995 pentru furt. A lucrat ca PFA în construcţii. Poliţia desfăşoară cercetări pentru a stabili în ce condiţii a ajuns să deţină ilegal pistolul de calibrul 6,35.

Potrivit unor martori, bărbatul ar fi ameninţat angajata casei de schimb valutar cu un pistol şi i-a furat peste 5000 de lei şi 825 de euro. După ce a ieşit pe stradă, un trecător a observat că acesta se afla într-o stare de agitaţie, a sunat la 112 şi l-a urmărit pe mai multe străzi.

Angajata casei de schimb valutar, o femeie în vârstă de 47 de ani, a fost transportată la spital. Din primele informaţii, aceasta ar fi fost lovită de agresor. Potrivit unor martori, bărbatul ar fi chemat-o afară din ghişeu pe motiv că era o geantă uitată în casa de schimb valutar. Acolo s-ar fi produs tâlhăria.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: JAF ARMAT la o casă de schimb valutar din Alba Iulia. Bărbat de 45 de ani, REŢINUT de poliţişti, după ce a fost urmărit de un trecător

Asupra lui G.F., de 46 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a fost găsită suma de 6.013 lei şi 825 de euro, banii proveniţi din comiterea faptei precum şi un pistol letal, cu 3 cartuşe în încărcător, pe care se pare că l-a folosit la comiterea faptei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că arma găsită asupra bărbatului era deținută în mod ilegal.

Faţă de G.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi nerespectarea regimului armelor și muniţiilor urmând ca faţă de acesta să fie luate măsuri legale.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. claus

    miercuri, 11.03.2015 at 23:30

    E frumoasa prezentarea la unele video clipuri, insa mai trebuie lucrat la campania de prevenire a populatiei impotriva infractorilor(de pilda la furturi din auto, locuinte,etc)Cu siguranta veti gasi resurse!!!SUCCES!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax