Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Beznă și lacăt la sediul ALDE în seara alegerilor. Oamenii lui Tăriceanu s-au mutat la Vila Elisabeta

Publicat

15401222_1317202771634653_666266657_n (1)Reprezentanții organizației ALDE din Alba păreau că au depus armele înainte de apariția rezultatelor parțiale de la secțiile din județ. Spre deosebire de politicienii din celelalte partide, aceștia nu s-au adunat la sediul partidului pentru a afla și comenta rezultatele de la exit-polluri și se pare că nici nu realizează o numărătoare paralelă, la fel ca PNL, PSD și PMP.Din cauză ca nu au internet la partid, reprezentanții ALDE și-au mutat sediul de campanie la Vila Elisabeta- proprietatea președintelui organizației Ion Lazăr.

Sediul partidului, situat în centrul orașului Alba Iulia, era cufundat în beznă, la scurt timp după anunțarea estimărilor de la ora 21,00.  ”Suntem aici la Vila Elisabeta” unde suntem voioși și ne bucurăm ne-a transmis Ion Lazăr după ce reprterii Alba24 au publicat articolul în care se arăta că sediul ALDE Alba este în beznă și cu ușile închise.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax