Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: BLOCAJ pe Autostrada A1, zona Sebeș-Cunța. Șoferii au aşteptat în coloană pe mai mulţi kilometri, o oră și jumătate

Publicat

20160622_093747Șoferii care s-au aflat miercuri dimineața pe A1 Sebeș-Cunța au rămas blocați într-o coloană care se întinde pe aproximativ 15 km, de la Sebeș până la ieșirea spre Cunța.

Circulația a fost blocată aproape o oră și jumătate, spre disperarea șoferilor care trebuiau să ajungă la locurile de muncă sau la alte destinaţii. De aceeași problemă s-au lovit și cei care au ocolit autostrada și au ales Drumul Național. Și pe DN 1 s-a format coloană de mașini.

Traficul este blocat din cauza lucrărilor de asfaltare de la granița dintre județul Alba și Sibiu, zona Miercurea.

Cel mai probabil situația se va remedia doar în momentul în care se vor finaliza lucrările de asfaltare, iar acestea mai sunt programate să se desfăşoare pe tot parcursul acestei săptămâni.

De altfel, din imagini se poate vedea că şoferii au avut de aşteptat şi din sens invers, însă pe DN1, dinspre Sibiu. Nervii acestora au fost puşi la încercare, având în vedere unii dintre ei se grăbeau să ajungă la destinaţie, iar condiţiile meteo nu sunt din cele mai confortabile.

UPDATE: Precizări şi de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române:

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:50), traficul rutier pe A1 Sebeș – Cunța se desfășoară îngreunat la ieșirea de pe autostradă (km 292) prin nodul rutier Cunța și intrarea pe DN1, din cauza lucrărilor de asfaltare care se execută pe drumul național (kilometrii 350 – 351).

Se estimează că lucrările de pe DN1 se vor încheia astăzi, în jurul orei 12:00.

Amintim că, pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

 

YouTube video

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax