|

FOTO-VIDEO: MasterChef la Alba Iulia. Imagini din timpul filmărilor celui mai cunoscut show culinar din România


16998060_1045357718903804_6673546054313162719_nCel mai urmărit cooking show din România, MasterChef, a filmat pentru acest sezon și la Alba Iulia. Esplanada din fața Obeliscului s-a transformat într-o imensă bucătărie în care cele două echipe „și-au ascuțit cuțitele” și au intrat în „arena culinară”.

Cei care au gustat din preparatele concurenților au fost membrii Gărzii Apulum, dar nu înainte de a face o demonstrație a schimbului de gardă. Și Garda Romană, personajele istorice de la Muzeul Național al Unirii alături de alți albaiulieni au avut ocazia să guste și să noteze preparatele preferate. 

 

Sezonul șase al MasterChef a ajuns și la Alba Iulia. Concurenții au ajuns în Cealaltă Capitală în luna septembrie, iar emisiunea a fost difuzată în 28 februarie 2017.

IMG_5577

Întreaga acțiune s-a desfășurat în cel mai frumos punct din Alba Iulia, între Obelisc și Poarta a III-a a Cetății, locul fiind transformat într-o adevărată bucătărie, cu toatele cele necesare.

În 29 septembrie anul trecut, concurenții au ajuns la Alba Iulia în jurul orei 8.00 și au intrat la scurt timp platou. S-a filmat toată ziua .

Concurenții MasterChef din acest sezon vor trebui să îi convingă pe Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu, cei care formează noul juriu, că merită să ajungă în finala concursului și poate chiar să câștige.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=521474avatar Publicat de pe 1 martie 2017 şi actualizat pe 1 martie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, GALERIE FOTO - VIDEO, MEDIA, MONDEN.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “FOTO-VIDEO: MasterChef la Alba Iulia. Imagini din timpul filmărilor celui mai cunoscut show culinar din România”

 1. Voi ați auzit de confidențialitate? Cum puteți să dați numele noilor jurați înainte ca ei să fie prezentați la TV? Să nu vă treziți cu vreo belea pe cap pentru drepturile de autor. Jurnaliști începători care nu aveți subiecte.

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   @Ion, mulțumim pentru grija pe care ne-o porti. Numele juratilor a fost facut public de PROTV. Asa ca…

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
 • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...
 • Tara lui Papura Voda: Tristul adevar!
 • pop adrian: BRAVO!!!! TOTI SUNT PSD cu siguranta.
 • Dan: Nu zice nimeni ca nu trebuie, dar spre schit sunt parcari goale, jmecherii insa nu pot merge 20-30 de metri pe...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI