|

FOTO-VIDEO | Cafeneaua Culturală „De dragoste, de primăvară”: Aniversări culturale, expoziții de pictură și recitaluri muzicale

Ca în fiecare primăvară, oamenii de cultură, artiștii și scriitorii din oraș s-au adunat joi, 27 martie, la Cafeneaua Culturală pentru a le aniversa pe nouă dintre personalitățile orașului, care au împlinit vârste „rotunde” în acest sezon. Cu această ocazie, cei care au participat la eveniment au putut să asculte poveștile de viață ale sărbătoriților, dar și să vizioneze o expoziție de pictură și să asculte recitaluri muzicale. Într-o atmosferă relaxată și intimă, evenimentul a fost prezentat de către directoarea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Mioara Pop.

Cafeneaua culturală „De dragoste, de primăvară” i-a aniversat, la această ediție, pe Gheorghe Jurcă, Veronica Oşorheian, Leontina Fărcaş, Maria Cornelia Postescu, Moise Ioan Achim, Gligor Udrea, Livia Bar și Eugen Măcinic. Fiecare dintre aceștia au primit câte un trofeu din partea Bibliotecii Județene și câte o sticlă de șampanie.

Publicul a putut viziona și o expoziţie de pictură cu lucrări semnate de Livia Bar din Alba Iulia şi Eugen Măcinic din Sebeș. Totodată, Leontina Fărcaş şi Muguri de Tezaur au oferit publicului un recital de muzică populară.

Cafeneaua Culturală este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, alături de Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba

URL scurt: http://alba24.ro/?p=287589avatar Publicat de pe 27 martie 2014 şi actualizat pe 27 martie 2014.
Publicat în ACTUALITATE, Arta, Cultura, Literatura.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI